Naon Henteu Organisasi tina Ngalaksanakeun Stratégi Jual Sosial?

jual sosial

Nalika nuju kana 2016, organisasi masih bajoang sareng aranjeunna jual sosial strategi. Kami parantos ngabagi pondasi jual sosial dina postingan anu lalu sareng teu tiasa ditolak ku kauntungan tim anu ngadopsi prakték jual sosial:

61% organisasi anu kalibet dina jual sosial ngalaporkeun pangaruh anu positip kana pertumbuhan pendapatan, anu langkung ti 20% langkung seueur tibatan anu ngajual non-sosial!

Kalayan jinis statistik sapertos kitu, anjeun panginten unggal organisasi bakal nyoko kana penjualan sosial salaku strategi inti ... tapi henteu gampang éta.

72% ahli penjualan ngaraos yén aranjeunna henteu ahli dina ngajual sosial

Tantangan utama pikeun nyoko jual sosial parantos diidéntifikasi dina data survey anyar tina Penjualan pikeun Kahirupan. Latihan henteu cekap, kurangna pangukuran ROI, sareng implementasi terbatas kana strategi penjualan parantos nyababkeun usaha anu berjuang pikeun nerapkeun program. Seueur-seueurna henteu ngagaduhan program palatihan aktif sareng tempat sareng ampir tilu-saparapat ti para profesional penjualan henteu mahér dina ngamangpaatkeun stratégi.

Mimiti taun ieu, urang bagi a Pitunjuk Pamula pikeun Jual Sosial infographic ti Salesforce. Tangtosna, strategi anjeun kedah langkung fokus pikeun pinpoint target audién anjeun, ngawangun otoritas anjeun, sareng kéngingkeun petunjuk anu langkung mumpuni.

Nagara Jual Sosial di 2016

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.