6 Mitos Babagi Sosial

6 Mitos Babagi Sosial

Teu aya aturan! Ieu mantra kuring salami kuring pamasaran. Anu kuring nonton anu tiasa dianggo pikeun hiji perusahaan bieu mindahkeun jarum pikeun anu sanés. Ampir teu aya dua bisnis anu sami, tapi urang gaduh industri konsultasi pamasaran anu disebut ahli anu masihan nasihat bunk unggal dinten.

Tangtosna aya strategi anu panginten henteu saluyu sareng perusahaan, aya strategi anu tiasa dianggo jangka pondok tapi tiasa ngarusak jangka panjang, sareng bahkan aya strategi anu tiasa ngaganggu anjeun. Dina akar Anjeun strategi pemasaran, sanaos, kedah kamampuan anjeun pikeun niténan stratégi anu nuju dikintunkeun teras uji sorangan. Entong diskon strategi anu henteu dianggo pikeun perusahaan sanés atanapi konsultan anjeun henteu resep ... éta panginten ngan ukur tiasa dianggo!

Po.st parantos ngaliwat data sosial urang sareng mendakan sababaraha inpormasi héran yén debunks sababaraha ideu bagi sosial anjeun panginten tiasa nganggap leres.

Ieu mangrupikeun infographic anu saé ti jalma-jalma di Po.st, pondokna URL sareng platform bagi-bagi sosial - 6 Mitos Babagi Sosial.

6-Mitos-Sosial-Babagi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.