Statistik Babagi Sosial

tren ngabagi

Kuring ngan nyerat ngeunaan ngamangpaatkeun ngabagi sosial dina halaman badarat anjeun, Janten waktuna infographic ieu moal langkung saé. Angka na ngahégak kana kumaha sosialna mangaruhan pisibilitas mérek anjeun online. Beda sareng medium anu sanés, urang sacara konsistén mendakan yén ngabagi sosial mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nyebarkeun kecap ngalangkungan jaringan sosial anu relevan. Pangsa sosial ngagabungkeun kauntungan kecap lisan salian ti ngesahan.

Addthis parantos nyayogikeun infographic ieu, ngaleupaskeun statistik dina langkung ti 10 juta situs ngahontal 1.2 milyar jalma langkung 5 taun! Candak konci pikeun kuring nyaéta waktos dibagi puncak 9:30 énjing. Nalika anjeun ngalaksanakeun strategi ngabagi anjeun, anjeun panginten badé ngemutan zona waktos pemirsa anu anjeun pikahoyong!

Bagikeun Tren ageung

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.