Taun Usaha Leutik Sosial

bisnis leutik sosial

Iraha kuring nguping yén batur ngamimitian usaha atanapi aranjeunna gaduh usaha alit nyalira, kuring langsung ngahargaan aranjeunna. Usaha leutik mangrupikeun seuseueurna jaringan anu diperpanjang sareng urang sadayana kerja keras pikeun silih ngangkat di laut goliaths. Kuring condong ngandelkeun usaha leutik sabab unggal palanggan mangrupikeun palanggan konci ... éta sanés ngan ukur janji, éta kanyataan. Usaha alit nuju kana jaringan sosial beuki condong kana jaringanna, mendakan palanggan énggal, diajar ngeunaan industri na, otoritas anu netepkeun. LinkedIn mangrupikeun inti tina aktipitas ieu.

Anjeun panginten kaget ku naon anu dipendakan ku LinkedIn: 94% réspondén survey anu ngagunakeun média sosial nyarios yén aranjeunna nganggo pikeun pamasaran, sareng 3 dina 5 nyarioskeun ngajawab sosial pikeun tantangan bisnis inti pikeun narik pelanggan anyar. Pikeun perusahaan pertumbuhan hyper, média sosial bahkan langkung penting. Aranjeunna investasi di média sosial langkung seueur tibatan saluran anu sanés, sareng satuju yén éta épéktip pisan pikeun ngahontal tujuan pamasaran sapertos mérek, pamasaran kontén, sareng generasi kalungguhan.

nganjang Mikrosite bisnis alit LinkedIn pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kumaha LinkedIn tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tujuan bisnis anu unik ngalangkungan média sosial.

numbu-sosial-leutik-usaha

One comment

  1. 1

    Nyata pisan instruksikeun sareng hebat pisan tulisanana. Anjeun parantos nambihan seueur inpormasi dina blog anjeun. Hatur nuhun kanggo
    ngabagi inpormasi berharga ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.