Suite Wéb Sosial: Platform Manajemén Média Sosial Dibangun pikeun Penerbit WordPress

Plugin Manajemén Média Sosial WordPress

Upami perusahaan anjeun medarkeun sareng henteu ngamangpaatkeun média sosial sacara épéktip pikeun ngamajukeun eusi, anjeun leres-leres sono kana sakedik patalimarga. Sareng… pikeun hasil anu langkung saé, unggal tulisan leres-leres tiasa nganggo sababaraha optimasi dumasar kana platform anu anjeun anggo.

Ayeuna, ngan aya sababaraha pilihan pikeun penerbitan otomatis ti anjeun WordPress situs:

  • Mayoritas platform penerbitan média sosial ngagaduhan fitur dimana anjeun tiasa nyebarkeun tina RSS feed.
  • Pilihan, anjeun tiasa ngamanpaatkeun a platform eupan anu otomatis medarkeun nalika pakan anjeun diénggalan ogé.
  • Perusahaan WordPress ogé nawiskeun jetpack anu ngagaduhan pilihan Publikasi pikeun nyorong kiriman anjeun ka saluran sosial anjeun.

Dina unggal nagara, anjeun nambihan akun média sosial anjeun sareng saatos feed anjeun diénggalan, pesenna dipasang sareng dipedalkeun saluran anu saluyu. Éta tiasa dianggo saé, tapi aya watesan ageung pikeun aranjeunna sadayana.

Dimana a judul tulisan bisa dioptimalkeun pikeun milarian, a pos média sosial meureun hoyong langkung narik ati sareng ngamangpaatkeun hashtags pikeun ngajalankeun perhatian tambahan. Hasilna, seuseueurna penerbit anu hoyong pinuh ngungkit média sosial nyandak sareng ngadamel pembaruan média sosialna. Sanaos peryogi sababaraha menit tambahan pikeun ngédit sareng nyebarkeun dina unggal platform, hasilna tiasa sacara dramatis langkung saé tibatan ngan ukur ngadorong eupan anjeun.

Suite Wéb Sosial

Tina Todorovic sareng Dejan Markovic ngawangun plugin WordPress anu terintegrasi sareng Buffer. Tapi nalika aranjeunna ngamimitian kéngingkeun seueur pamundut fitur anu sanés Buffer, aranjeunna mutuskeun ngawangun platform nyalira - Suite Wéb Sosial. Suite Wéb Sosial ngagabungkeun sadayana anu diperyogikeun ku platform manajemén média sosial kalayan integrasi anu langkung ketat kana WordPress. Sababaraha fitur ieu kalebet:

  • Kamampuh henteu ngan ukur ngahijikeun tulisan, tapi halaman, kategori, sareng tag ogé!
  • Tulisan anjeun langsung diterbitkeun kana rekening sosial pas diterbitkeun dina WordPress teras dipindahkeun ka bagian tukang kategorinna kanggo dibagikeun deui engké!
  • Otomatisasi saderhana anu ngarobih kategori atanapi tag tulisan kana hashtag dina postingan média sosial anjeun.
  • URL Kampanye Google Analytics otomatis kalayan variabel UTM otomatis ditandaan.
  • Daripada nyebarkeun instan ka média sosial, tulisanana ngantri kanggo waktos anu pangsaéna pikeun diterbitkeun.
  • Tulisan evergreen tiasa diterbitkeun deui.
  • Kalénder panerbitan lengkep masihan anjeun pandangan anu jelas ngeunaan naon sareng iraha unggal pembaruan bakal diterbitkeun.

almanak

Aya dukungan anu éksténsif pikeun sadaya platform média sosial utama sareng Social Web Suite. Anjeun tiasa nyebarkeun kana Halaman Facebook atanapi Grup, Instagram atanapi Akun Bisnis Instagram, Twitter, Profil LinkedIn atanapi Halaman. Sareng, upami anjeun badé nyandak pidéo Youtube anjeun atanapi RSS feed anu sanés, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.

Suite Wéb Sosial mangrupikeun alat panjadwal sosial anu paling kuat anu kantos kuring anggo. Kuring ayeuna nuju ngagunakeun sababaraha alat pikeun ngalengkepan naon anu dilakukeun ku Web Wéb Sosial, sareng kuring resep pisan janten Sosial Wéb Suite ngagentos tempatna! Suite Wéb Sosial mangrupikeun kaulinan-changer pikeun blogger sareng usaha alit sareng bakal ngajadwalkeun tulisan pikeun langkung gampang!

Erin Flynn

Pikeun platform manajemén média sosial lengkep sapertos ieu, harga anu saé pisan terjangkau. Anjeun tiasa mimitian ku hiji akun pangguna anu nyebarkeun kana 5 rekening média sosial sareng ngalih dugi ka akun bisnis anu ngamungkinkeun 3 pangguna sareng dugi ka 40 akun média sosial.

Mimitian Percobaan 14 Poé tina Wéb Sosial

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi Suite Wéb Sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.