Bukti Sosial Halaman Wéb anjeun

halaman wéb buktina sosial

Ngaktipkeun situs anjeun pikeun média sosial mangrupikeun salah sahiji stratégi, tapi saleresna ngawangun strategi sosial di sakitar komunitas anu ngempelkeun aya anu sanés. Kadua henteu kedah dicampur… salah sahiji perkawis alat, anu sanésna perkawis jalma. Émut yén aya seueur, seueur situs anu teu ngagaduhan sadaya alat fangled énggal, tapi ngagaduhan aktipitas sosial anu luar biasa.

Pikeun umur, jalma parantos naros ka réncang anu aranjeunna percanten pikeun saran ngeunaan produk sareng jasa. Kiwari, naha éta pikeun juru tata rambut atanapi mékanika otomatis anu tiasa dipercaya, konsumén teras-terasan hoyong bukti yén aya anu pantes dibeli atanapi diinvestasikan sateuacan aranjeunna leres-leres komitmen. Dimana aranjeunna mendakan validasi éta? Ti palanggan anu ngalaman di bunderan sosial caket ogé bunderan leupas anu dikembangkeun di komunitas online.

Buktina Sosial Wéb anjeun

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.