Evocalize: Téknologi Pemasaran Kolaboratif pikeun Pemasar Lokal sareng Nasional-to-Lokal

Lamun datang ka pamasaran digital, marketers lokal geus sajarahna bajoang tetep nepi. Malah jalma anu ngalakukeun ékspérimén sareng média sosial, milarian, sareng iklan digital sering gagal ngahontal kasuksésan anu sami anu dihontal ku para pemasar nasional. Éta sabab pemasar lokal biasana kakurangan bahan penting - sapertos kaahlian pamasaran, data, waktos, atanapi sumber daya - pikeun maksimalkeun hasil anu positif dina investasi pamasaran digitalna. Alat-alat pamasaran anu dinikmati ku merek-merek gedé ngan teu diwangun

6 Conto Alat Pamasaran Nganggo Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan jieunan (AI) gancang janten salah sahiji buzzwords pamasaran anu pang populerna. Jeung alesan alus - AI bisa mantuan urang ngajadikeun otomatis tugas repetitive, personalize usaha pamasaran, sarta nyieun kaputusan hadé, leuwih gancang! Lamun datang ka ngaronjatkeun pisibilitas brand, AI bisa dipaké pikeun sababaraha tugas béda, kaasup pamasaran influencer, kreasi eusi, manajemén média sosial, generasi kalungguhan, SEO, ngedit gambar, sareng nu sanesna. Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha anu pangsaéna

CometChat: Téks, Téks Grup, Sora, sareng Video Chat API sareng SDK

Naha anjeun nuju ngawangun aplikasi wéb, aplikasi Android, atanapi aplikasi ios, ningkatkeun platform anjeun kalayan kamampuan palanggan anjeun pikeun ngobrol sareng tim internal anjeun mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng ningkatkeun hubungan sareng organisasi anjeun. CometChat ngamungkinkeun para pangembang pikeun ngawangun pangalaman obrolan anu tiasa dipercaya sareng lengkep dina aplikasi mobile atanapi wéb. Fitur kalebet Obrolan Téks 1-ka-1, Obrolan Téks Grup, Indikator Ngetik & Baca, Asup Tunggal (SSO), Sora & Pidéo

Sprout Social: Ningkatkeun Keterlibatan Dina Média Sosial Kalayan Publikasi, Ngadangukeun, sareng Platform Advokasi Ieu

Naha anjeun kantos ngiringan korporasi utama online ngan ukur kuciwa ku kualitas kontén anu aranjeunna bagikeun atanapi kurangna papacangan anu aranjeunna gaduh sareng pamiarsana? Ieu mangrupikeun tanda anu jelas, contona, ningali perusahaan anu ngagaduhan puluhan rébu pagawé sareng ngan ukur sababaraha saham atanapi resep kana eusina. Ieu mangrupikeun bukti yén aranjeunna ngan saukur henteu ngadangukeun atanapi leres-leres reueus kana kontén anu aranjeunna promosikeun. The gears média sosial

Movavi: Suite Édit Pidéo Pikeun Usaha Leutik Pikeun Ngahasilkeun Pidéo Profesional

Upami anjeun henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngédit pidéo, anjeun biasana nuju kana kurva diajar anu lungkawing. Aya parangkat lunak dasar pikeun motong, klip, sareng nambihan transisi sateuacan unggah pidéo anjeun ka YouTube atanapi situs média sosial… Kusabab rubakpita sareng kabutuhan komputasi, ngédit pidéo masih mangrupikeun prosés anu umumna dilaksanakeun sacara lokal sareng desktop