Komprési Gambar Kedah Kedah Dipilarian, Mobile, Sareng Optimisasi Konversi

Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Komprési gambar sacara drastis tiasa ngirangan ukuran file gambar - bahkan 90% - tanpa ngirangan kualitas dina panon taranjang. Ngurangan ukuran file gambar tiasa gaduh sababaraha kaunggulan: Langkung gancang Beban Times - ngamuat halaman langkung gancang parantos dipikaterang masihan pangalaman anu langkung saé pikeun pangguna anjeun dimana aranjeunna henteu tiasa

Cicih layar: Kumaha Blockchain Bakal Ngaruh Influencer Marketing

Nalika Tim Berners-Lee nimukeun World Wide Wéb langkung tilu dasawarsa ka pengker, anjeunna henteu tiasa ngarep-ngarep yén Internét bakal mekar janten fenomena di mana-mana ayeuna, sacara dasarna ngarobah cara dunya fungsina dina sagala bidang kahirupan. Sateuacan Internét, murangkalih hoyong janten astronot atanapi dokter, sareng judul padamelan influencer atanapi panyipta kontén ngan saukur teu aya. Maju ka ayeuna sareng ampir 30 persén barudak yuswa dalapan dugi ka dua belas

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

10 Alat Pangimeutan Merk Anu Anjeun Tiasa Ngawitan Gratis

Pamasaran mangrupikeun daérah anu ageung ku élmu anu kadang-kadang tiasa ageung. Éta raoseun sapertos anjeun kedah ngalakukeun sababaraha hal anu teu konyol sakaligus: pikirkeun ngalangkungan strategi pemasaran anjeun, rencanakeun eusi, awas SEO sareng pamasaran média sosial sareng seueur deui. Kabeneran, aya salawasna martech pikeun mantuan kami. Alat-alat pamasaran tiasa nyandak beban tina taktak urang sareng ngajadikeun otomatis bagéan anu pikaseurieun atanapi kirang pikaresepeun tina

Naon Nofollow, Dofollow, UGC, Atanapi Tautan Anu Disponsoran? Naha Backlinks Penting pikeun Peringkat Milarian?

Saban dinten koropak kuring dibanjiran ku perusahaan SEO spamming anu nyungkeun nempatkeun tautan dina kontén kuring. Éta aliran pamundut anu teu aya tungtungna sareng leres-leres ngaganggu kuring. Kieu carana kumaha email biasana jalan… Dear Martech Zone, Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami nyerat tulisan lengkep ngeunaan ieu ogé. Jigana éta bakal ngajantenkeun tambahan anu saé pikeun tulisan anjeun. Punten wartoskeun upami anjeun

CodePen: Diwangun, Nguji, Bagikeun sareng Ngajalajah HTML, CSS, sareng JavaScript

Hiji tantangan sareng sistem manajemen kontén nyaéta nguji sareng ngahasilkeun pakakas skrip. Sanaos sanés sarat pikeun kaseueuran penerbit, salaku publikasi téknologi, kuring resep ngabagi naskah anu dianggo ti jaman ka jaman pikeun ngabantosan jalma sanés. Kuring parantos ngabagi kumaha ngagunakeun JavaScript pikeun mariksa kakuatan kecap konci, kumaha mariksa sintaksis alamat email sareng Regular Expressions (Regex), sareng anu pang anyarna nambihan kalkulator ieu pikeun ngaduga pangaruh penjualan ulasan online. Abdi ngarep

Kalkulator: Ramalan Kumaha Tinjauan Online Anjeun Dupi Pangaruh Penjualan

Kalkulator ieu nyayogikeun kanaékan prediksi atanapi panurunan penjualan dumasar kana jumlah ulasan positip, ulasan négatip, sareng ulasan anu direngsekeun anu dipiboga ku perusahaan online. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun pakakasna: Kanggo inpormasi ngeunaan kumaha modélna dikembangkeun, baca di handap ieu: Formula pikeun Ramalan Penjualan tina Tinjauan Online Trustpilot mangrupikeun platform tinjauan online B2B pikeun néwak sareng ngabagi ulasan umum