Ngupingkeun Henteu Cukup. Strategi Sosial Anjeun ngabutuhkeun 4 Unsur ieu pikeun Suksés!

Depositphotos 37972733 s

Leres-leres resep pesenna didieu ti pangecér premium di Afrika Kidul Woolworths. Editor Digital Sam Wilson ngabahas kumaha Socialbakers'produk, Analytics jeung nu ngawangun, Aktipkeun timna pikeun ngajalankeun papacangan mérek sareng nganteurkeun wawasan sosial anu kuat pikeun eksekutif perusahaan.

Strategi Woolworth saluareun saderhana dengekeun sareng ngaréspon ngalangkungan média sosial. Aya 4 elemen sanés anu disebatkeun ku Sam anu ngabantosan aranjeunna pikeun hasil, boh sacara éksternal boh ku kapamimpinan internalna.

  1. analisa - aksés kana keureutan sareng dadu sajumlah ageung data pikeun ngawas kinerja nyata pamasaran média sosialna dina investasi.
  2. tolok ukur - kamampuan nganalisis pesaingna sareng ningali kontén anu pangsaéna sareng pangpangna supados Woolworths tiasa ngalaksanakeun padamelan anu langkung saé tibatan pesaingna.
  3. réaksi - kamampuan pikeun nyebarkeun sareng ngawas kinerja kampanye média sosialna.
  4. Bukti ROI - nyayogikeun stats na analytics anu ngabantosan ngabuktikeun pangasilan kana kapamingpinan, nyayogikeun penjualan anu saleresna langsung dikaitkeun kana papacangan média sosial.

Analytics Sosialbakers ' solusi ngabantosan perusahaan ngukur média sosial sacara épéktip, ngabantosan nyandak kaputusan anu leres dumasar kana analisis sosial komparatif pesaing anjeun sareng industri. Ieu pidéo anu hadé pikeun aranjeunna analytics média sosial solusi:

Pangembang Sosialbakers ' ngabantuan ngawangun sareng nyebarkeun kontén tina dasbor saderhana, nganalisis eupan kalapa, sareng ngaidentipikasi prak-prakan pangsaéna. Ieu pidéo anu hadé pikeun aranjeunna medarkeun média sosial solusi:

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.