SocialBee: Platform Media Sosial Usaha Leutik Sareng Layanan Concierge

SocialBee Usaha Leutik sareng Badan Publikasi sareng Jasa Media Sosial

Salila sababaraha taun, kuring parantos ngalaksanakeun sareng ngahijikeun puluhan platform média sosial pikeun klien. Kuring masih gaduh hubungan hébat sareng seueur sareng anjeun teras-terasan ningali kuring promosi platform énggal sareng anu tos aya. Éta tiasa ngabingungkeun pamiarsa… heran naha kuring henteu ngan saukur nyarankeun sareng nyorong hiji platform pikeun sadayana. Kuring henteu sabab unggal kabutuhan unggal perusahaan béda-béda.

Aya seueur platform média sosial anu tiasa ngabantosan usaha… tapi tujuan anjeun, taktik, panongton, kompetisi, prosés, bakat, anggaran, timeline, platform sejenna dina tumpukan anjeun… kabeh maénkeun peran badag dina ngical paralatan nu pangalusna anjeun bisa meunangkeun mulang dina investasi ti. Éta sababna tujuanana aya dina tagline tina Martech Zone nyaéta panalungtikan, diajar, jeung manggihan. Abdi teu tiasa pangkat solusi pesenan kaluar aya dugi I ngartos Anjeun bisnis. Nu katuhu leyuran pikeun anjeun bisnis bisa jadi sabalikna ti naon bakal nyarankeun pikeun sejen.

SocialBee: Pikeun Solopreneurs, Usaha Leutik, sareng Agénsi Ngalayanan Éta

SosialBee nyaéta platform manajemén média sosial anu museurkeun kana nyiptakeun kontén sareng ngabagi liwat saluran sosial. Pausahaan ieu unik dina platform nu hadir kalawan palatihan sarta jasa concierge pilihan pikeun mantuan solopreneurs, usaha leutik, sarta agénsi anu ngawula aranjeunna. Henteu ngan ukur anjeun nampi platformna, tapi anjeun ogé tiasa nambihan spesialis anu pinuh-dedikasi pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun kontén, iklan, kamekaran komunitas, sareng seueur deui.

Platform Media Sosial SocialBee pikeun Usaha Leutik

Ihtisar Platform SocialBee

Fokus babagi eusi dina SosialBee estu rada unik, fitur ngawengku:

  • Kategori Kandungan Media Sosial - kategori ngabantosan anjeun ngatur tulisan supados kéngingkeun campuran eusi anu langkung saé sareng masihan anjeun kontrol jadwal anu langkung saé, nyaluyukeun unggal jaringan, ngahasilkeun variasi, éditan massal, sareng antrian ulang. Anjeun malah tiasa ngareureuhkeun atanapi ngajalankeun kategori khusus.
  • Publishing Media Sosial - Rarancang sareng nilik tulisan média sosial anjeun nganggo hashtags anu disimpen ku profil atanapi platform. Platform ogé ngadukung emojis pikeun nangtung. Anjeun tiasa ngimpor tulisan via CSV, RSS, Quuu, atawa kantong.
  • Pamaduan Media sosial - nyebarkeun dina profil Facebook anjeun, halaman, sareng grup. Nyebarkeun dina Twitter. Nyebarkeun dina profil LinkedIn anjeun sareng halaman perusahaan anjeun. Pasangkeun gambar, carousel, atanapi pidéo dina Instagram. Pos dina Google Usaha abdi.
  • Penjadwalan Média Sosial - Tingali kalénder anjeun, pasang dina waktos anu khusus, kadaluarsa tulisan anu dipénta dina tanggal anu khusus atanapi saatos sababaraha saham. Jadwal individual dumasar kana unggal profil.
  • email Bewara - dibéjaan nalika tulisan gagal, nalika impor parantos réngsé, atanapi nalika antrian kategori anjeun kosong.
  • Analytics - ngagabungkeun pondok URL (Rebrandly, Bitly, RocketLink, JotURL, Replug, PixelMe, BL.INK) sareng dumasar-kategori Setélan UTM pikeun ngalacak kinerja eusi Anjeun.

Buku A Demo SocialBee

Ieu tinjauan video ngeunaan platform:

Layanan Concierge SocialBee

Naha anjeun ngatur sorangan sosial strategi média atanapi strategi klien anjeun, SosialBee nawiskeun sababaraha pakét jasa média sosial bulanan, kalebet:

  • Nyiptakeun Kandungan Sosial -Média sosial mangrupikeun bagian anu penting dina pamasaran anjeun, khususna upami anjeun milarian perhatian sareng ngawangun kasadaran. Léngkah munggaran dina ngawangun ayana padet dina média sosial nyaéta ngabagi eusi kualitas luhur sareng pikaresepeun sacara visual. 
  • eusi Marketing - Nyiptakeun kontén ngamungkinkeun anjeun ngawangun hubungan sareng nyiptakeun kasatiaan sareng amanah sareng palanggan sareng prospek anjeun ayeuna. Leuwih ti éta, eusi well-rengse ngahasilkeun lalulintas keur ramatloka anjeun sarta jadi faktor konci dina prosés generasi kalungguhan Anjeun. 
  • Tumuwuh aktipitas - Ngabina hubungan 1-on-1 pikeun ngawangun komunitas di sabudeureun bisnis anjeun mayar! Komunitas sanés ngan ukur sumber eupan balik anu saé tapi ogé upami diwangun leres, anjeun tiasa ngaktipkeun pamiarsa anjeun janten palanggan anu mayar sareng engké ngabela satia. 
  • Akuisisi sareng Amplifikasi - Usaha iklan média sosial henteu ngan ukur ningkatkeun jangkauan anjeun & ngamungkinkeun anjeun ngabagi pesen anjeun ka sababaraha saluran, tapi ogé cocog sareng anggaran naon waé sareng gampang diukur. Tambih Deui, anjeun meunang aksés ka kriteria targeting husus. 

Sareng, upami anjeun peryogi bantosan pikeun ngamimitian, SocialBee nawiskeun pakét biaya datar pikeun migrasi sadaya eusi anjeun ka SosialBee atanapi anjeun badé ngamimitian énggal, kami tiasa ngabantosan anjeun dina set-up awal. Tina nransferkeun sadaya eusi sareng setélan sateuacana ka SocialBee, pikeun ngahijikeun jadwal pikeun anjeun, anjeun tiasa ngandelkeun kami!

Diajar langkung seueur ngeunaan Layanan SocialBee

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun SosialBee sareng Abdi nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.