SocialFlow: pesen leres. Hadirin anu leres. Waktos anu pas.

aliran sosial

SocialFlow ningkatkeun pisibilitas sareng papacangan kontén anjeun dina Facebook sareng Twitter ku ngaoptimalkeun waktos sareng panempatan kontén anjeun. SocialFlow ngalakukeun ieu ku ngagunakeun data real-time pikeun ngartos minat anu teras-terasan ngarobah pemirsa anjeun, teras pemetaan kontén anjeun kana jandéla dimana anjeun bakal paling merhatoskeun.

SocialFlow nawiskeun 3 Solusi Produk:

  • Cadence - Penerbit Dioptimalkeun ™. Cadence nganalisis data paguneman real-time sareng sacara otomatis nganteurkeun pesen anjeun ka pemirsa anu pas dina waktos anu pas pikeun papacangan maksimal.
  • Forte - Ngamajukeun Pesen sareng Tweet. Forte ngamangpaatkeun sinyal tina eusi anu diraih pikeun ngajalankeun kasuksésan dina mayaran supaya anjeun tiasa ngahontal sareng ngiringan perséntase anu langkung ageung tina pemirsa anjeun ayeuna sareng jalma-jalma sapertos aranjeunna.
  • Déwasa - Perhatosan Mésér Platform ™. Crescendo sacara proaktif tumbuh, ngiringan, sareng ngarobih pemirsa ku neuleu nyebarkeun sareng mésér pikeun perhatosan anu maksimal.

Didukung ku performa tinggi, téknologi propriétik sareng data duga analytics, suite jasa SocialFlow memperluas papacangan pamirsa sareng ningkatkeun pendapatan rata-rata per palanggan, kalayan lancar meshing tujuan bisnis sareng strategi média sosial perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.