Media's Social's Road to Longevity handapeun GDPR

Peraturan Protection Data Umum EU

Nyéépkeun sapoé jalan-jalan ngurilingan London, New York, Paris atanapi Barcelona, ​​nyatana, kota mana waé, sareng anjeun bakal ngagaduhan alesan pikeun yakin yén upami anjeun henteu ngabagi dina média sosial, éta henteu kajadian. Nanging, konsumén di Inggris sareng Perancis ayeuna nyebat masa depan média sosial anu sanés. Panilitian ngungkabkeun prospek surem pikeun saluran média sosial sabab ngan 14% konsumén yakin yén Snapchat bakal tetep aya dina dasawarsa. Acan kontrasna, email muncul salaku platform jalma mikir bakal tahan uji waktos.

Papanggihan tina Mailjet urang Panilitian nunjukkeun yén platform anu langkung énggal ayeuna ditanggap salaku tren pondok, modeu komunikasi jangka panjang, sanaos Snap, perusahaan induk Snapchat IPO-ing awal taun ieu. Nanging, tina sudut pandang panerapan, masa depan teureuh sosial sareng pemirsa bakal gumantung kana idin anu jelas nalika urang ningali bubuka Peraturan Protection Data umum (GDPR) dina Méi taun payun. Média sosial bakal dorong kana dunya milih-di pamasaran sareng komunikasi konsumen panginten moal sami deui ...

Naon GDPR?

Peraturan Perlindungan Data Umum EU (GDPR) ngagantikeun Petunjuk Perlindungan Data 95/46 / EC sareng didesain pikeun ngaharmonisikeun hukum privasi data di panjuru Éropah, pikeun nangtayungan sareng memberdayakan sadayana privasi data warga EU sareng ngarobih cara organisasi di caket daérah data karusiahan. Tanggal panerapan: 25 Méi 2018 - dina waktos éta organisasi-organisasi anu henteu patuh bakal nyanghareupan denda anu beurat. Halaman Utama GDPR

Sakumaha siap pikeun matuh GDPR? Carita Instagram, Snap Ads, sareng Pinterest Pin sadayana parantos ningali mérek kamajuan kana rohangan sosial kalayan lancar, tapi aranjeunna henteu kantos ngamankeun idin anu nyata sapertos ti pangguna. Kumaha merek bakal adaptasi sareng lingkungan anu anyar ieu, sareng terlibat sareng pemirsa anu gaduh kontrol nyalira pikeun aksés kana data na?

Adaptasi kana Parobihan

Palaksanaan GDPR bakal nguatkeun panyalindungan data pikeun konsumén ku ngalaksanakeun aturan hukum anu langkung ketat, langkung ramping sareng ngenalkeun pilihan ganda. Ti Méi taun payun, mérek kedah langkung ati-ati ngeunaan kumaha sareng iraha aranjeunna komunikasi sareng pamirsa. Nalika tetep patuh mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling hébat anu disanghareupan, mérek ogé kedah ngajamin yén aranjeunna ngagugah pamirsa pikeun masihan idin anu langkung ageung pikeun data na pikeun diolah sareng iklan dipersonalisasi.

Merek kedah sacara hukum ngabuktikeun yén unggal prospek anu aranjeunna aktipkeun parantos aktip satuju yén aranjeunna hoyong dipasarkeun; kotak milih-kaluar unticked moal nyukupan. Pikeun ngajantenkeun jalma aktipitas sareng langganan, mérek kedah tetep réaktif pikeun kabutuhan sareng minatna, ngaladénan pangalaman anu dipikahoyong dina unggal kanal.

Éta bakal nyandak seueur padamelan sareng katekunan pikeun perusahaan média sosial sareng merk pikeun mastikeun yén pemirsa aya di sisi. Salaku conto, nalika ditaros ngeunaan apdet utama dina komunikasi mérek ngalangkungan saluran sosial, ngan 6% konsumén parantos merhatoskeun Instagram tombol mésér sareng halaman urang Ngajalajah robih halaman.

Ieu jelas nunjukkeun yén konsumén moal aktip perhatoskeun parobihan kana saluran anu aranjeunna anggo kecuali upami aranjeunna leres-leres mangaruhan kana panggunaan sadidinten. Pikeun menangkeun ijin kanggo pamasaran, platform ieu kedah mekar pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan konsumén sareng ngajantenkeun pangalaman tetep lancar ngalangkungan desain responsif sareng téhnik personalisasi.

Nyandak Diterangkeun ngalangkungan Email

Iklan mérek dina sosial henteu pernah kedah mastikeun yén aranjeunna kéngingkeun 'milih-milih' sateuacan konsumen ningali aranjeunna, nanging saluran tiasa diajar tina hiji-hiji tentang kumaha adaptasi pangaturan anu caket. Platform sapertos Snapchat nyiptakeun buzz diantara demografi tangtu dina waktos ayeuna, tapi email tetep janten saluran anu konsumén teraskeun dina perjalanan mésér.

Surélék palinter. Éta parantos ngaréspon cara konsumén nganggo situs balanja dina cara sosial henteu acan. Urang panalungtikan mendakan yén ampir sapertilu pembeli milari kamampuan balanja atanapi kasir langsung dina email kanggo ngajantenkeun perjalanan langkung lancar sareng gampang dilengkepan. Email janten dipersonalisasi sacara progresif kana barang-barang anu parantos ditalungtik atanapi dilengkepan ku produk anu nembé dipésér.

Tété-à-Tété

Nalika konsumén anu beuki tambah ngandelkeun dina média sosial, aranjeunna ogé tiasa adaptasi sareng urang sigana henteu jauh tina ningali koropak tradisional anu lengkep diropea ku jasa olahtalatah instan sapertos Slack sareng Messenger. Seueur usaha parantos nyobian ngirangan patalimarga email ku ngenalkeun saluran ieu di kantorna.

Slack sareng Messenger parantos aya sababaraha léngkah payun sosial sabab terang kumaha ngahasilkeun ijab kabul. Ngirim pesen, atanapi ngabagi kontén ngalangkungan saluran peryogi milih anu sering dilakukeun nganggo OAuth 2.0 (standar industri ngamungkinkeun platform pikeun aksés kana data pangguna).

Dina Slack, éta terserah ka pangguna pikeun ngaréspon pesen pikeun kéngingkeun inpormasi anu aranjeunna pikahoyong. Salaku conto, prakték pangsaéna dina Slack dimimitian dina bentuk paguneman anu asli:

Héi kami ngagaduhan sababaraha inpormasi anyar ngeunaan jajaran usum salju anyar kami - naha aya anu hoyong anjeun nguping langkung seueur?

Pamaké teras mutuskeun naha aranjeunna hoyong berinteraksi sareng merek. Obrolan dua arah mangrupikeun cara paling aman sareng paling masuk akal dina masa depan GDPR.

Pikeun pamirsa, ieu ngandung hartos panurunan anu signifikan dina SPAM anu teu dihoyongkeun, tapi ogé dianggo saluyu sareng generasi anu langkung ngora, milénial anu hoyong eusi anu tiasa dicerna, langsung dina istilah sorangan. Nalika email langkung caket sareng langkung caket kana anu pangsaéna dina dialog konsumen, para raksasa tina ranah sosial tiasa nyandak seueur diajar konci tina email ngeunaan kumaha adaptasi, ngabaru sareng déwasa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.