SocialTV = Video + Sosial + Interaktif

momen clipsync

Téknologi pidéo naék langit ... tina tampilan rétina, ka layar ageung, nepi ka 3D, AppleTV, Google TV… jalma-jalma ngabagi sareng ngonsumsi jilid pidéo anu langkung ageung tibatan anu kantos di sejarah. Ditambahkeun kana pajeulitna nyaéta layar kadua - berinteraksi sareng tablet atanapi alat sélulér nalika anjeun nonton tipi. Ieu munculna SocialTV.

Nalika panempo televisi tradisional turun, SocialTV nunjukkeun seueur janji. SocialTV ningkat paningali, ngabantosan promosi komo nyetir penjualan langsung. Kemungkinan anu teu aya tungtungna sareng SocialTV sareng aplikasi terus diluncurkeun dina kecepatan anu saé. Stasion televisi tradisional henteu badé linggih bari panghasilan ngalih kana saluran online, SocialTV nawiskeun kasempetan pikeun ngajaga pendapatan sareng berkembang.

Sababaraha perusahaan sareng téknologi na dina rohangan SocialTV:

  • pesawat - Akses saluran over-the-air lokal anjeun - sadaya jaringan siaran utama sareng langkung ti 20 saluran sanés - dina kualitas HD.
  • Boxee - otomatis ngirimkeun rekomendasi video ti réréncangan anjeun dina Facebook sareng Twitter kana TV anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun bagikeun barang-barang sareng aranjeunna tina klik jauh.
  • Lauk lele - boxfish néwak unggal kecap anu diucapkeun dina tipi, sakumaha kajadianana. Aranjeunna ngolah data sacara real-time sareng kami nganggo salaku lapisan penemuan anyar pikeun TV nganggo tablet (ayeuna aplikasi iPad).
  • ConnecTV - ngahijikeun jaringan sosial anu ngarah, fitur sosial anu unik, sareng eusi anu diluyukeun khusus sahingga pangguna ngobrol sareng pemirsa sanés nalika ningali acara favorit anjeun.
  • GetGlue - sapertos Foursquare ngamungkinkeun anjeun mariksa ka lokasi, GetGlue ngamungkinkeun anjeun ngawangun jaringan sosial sareng parios kana acara televisi, pilem, sareng musik.
  • Google TV - Pendakan barang anu saé kanggo nonton naha éta dina TV langsung atanapi wéb, kalayan aksés gancang sareng rekomendasi anu dipersonalisasi dina sababaraha sumber kontén.
  • Kit digital - kakuatan transformasi siaran tradisional kana TV broadband multiscreen, hirup atanapi dina paménta solusi video.
  • Miso - ngawangun pangalaman layar kadua anu dikurasi sareng platform kréatip anyar.
  • Rovi - empowers kontrol prosés eusi ti kreasi ka distribusi-sareng nganteurkeun média digital anjeun langsung ka konsumén nalika aranjeunna hoyong, ngalangkungan sababaraha platform sareng alat.
  • SnappyTV - platform anu gampang dianggo, kuat anu ngajantenkeun streaming langsung sareng siaran TV sosial, sélulér sareng viral.
  • TVcheck - ayeuna di Inggris, TVcheck mangrupikeun cara anu gratis, pikaresepeun sareng saderhana pikeun ngabagi cinta anjeun ka TV, meunang hadiah sareng akur sareng babaturan - tanpa ngaganggu paningalan anjeun.
  • WiOffer - Kéngingkeun televisi sareng radio WiOffers khusus dina telepon pinter atanapi tablet anjeun.
  • Xbox hirup - TV anjeun dirobih janten pangalaman hiburan anu nyambung ku Xbox LIVE. Maén Kinect sareng kaulinan pengontrol sareng réréncangan online dimana waé aranjeunna atanapi langsung nonton pilem HD, acara TV sareng olahraga.
  • YapTV - bagikeun nonton tipi anjeun dina Twitter sareng Facebook.
  • Anjeun ogé - Youtoo mangrupikeun jaringan sosial sareng jaringan televisi kalayan téknologi canggih anu ngajantenkeun aranjeunna damel babarengan.

Hiji téknologi anu pikaresepeun pikeun layar kadua anu nuju diuji ayeuna nyaéta sidik audio. Nalika anjeun nonton tipi nganggo alat sélulér atanapi tablet, aplikasi na dijalankeun sareng sidik acara tipi, pilem atanapi maén komérsial sareng sacara otomatis ngahasilkeun pangalaman interaktif dina layar kadua anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.