SOCXO: Pamasaran Advokasi sareng Harga Dumasar Kinerja

socxo

Salaku bagian tina bentang Eusi Pamasaran, Marketing Digital dugi ka ayeuna parantos janten pendekatan anu pikaresep pikeun Merék pikeun ngahontal sareng terlibat pemirsa online. Modél Pemasaran Digital anu khas diwangun ku gabungan Email, Milarian sareng Pamasaran Média Sosial sareng saacan ieu ngagunakeun pendekatan anu pormat sareng mayar kanggo nyiptakeun sareng ngadistribusikaeun eusi mérek online.

Nanging, aya tantangan sareng debat ngeunaan stratégi, ukuran, hasil sareng ROI tina pendekatan média anu mayar pamasaran digital. Nalika Email sareng Milarian tiasa nyayogikeun nilai standar pangukuran pamasaran, Pamasaran Média Sosial nyanghareupan parobihan algorithmic anu tetep sareng nilai tangible low tina papacangan sareng pangguna dina saluran média sosial.

The grail suci jangkauan organik tina eusi mayar atanapi iklan dina média sosial parantos janten tantangan anu tetep.

Éta lumayan dibuktikeun yén, eusi anu dihasilkeun ku pangguna dipasihan langkung penting tibatan postingan mérek / iklan sareng Eusi ti réréncangan, kulawarga sareng réncangna langkung gaduh hubungan sareng papacangan ku pangguna dina saluran média sosial.

Humanizing Marketing Média Sosial ngaliwatan Advokates Brand dipercaya

Advokasi Pamasaran, konsép anu mekar atanapi fenomena pamasaran kontén, tujuanna pikeun ngajawab sababaraha tantangan di luhur pikeun Merek. Advokasi Pamasaran mangrupikeun saluran pamasaran sosial anu lengkep pikeun Merk ngalangkungan pamangku kapentingan na.

Advokasi Pamasaran ngalangkungan platform sapertos SOCXO masihan pendekatan gurat pikeun pamasaran mérek ku nyiptakeun lawon média sosial pikeun perusahaan anu nganut prinsip sareng niru tingkah média sosial di jero Usaha.

Advokasi Pamasaran, dina kecap saderhana, ngamungkinkeun Merk pikeun:

  • Pamangku kapentingan (pagawé, alumni, mitra, konsumén sareng penggemar) hiji Merk
  • Kurasi sareng tawarkeun kontén anu aya hubunganana sareng anu béda
  • Ngadamel kapercayaan, transparansi sareng sacara tacit kalibet aranjeunna salaku Brand Advocates
  • Nyebarkeun sareng ngagedékeun kontén Brand Relevan sapertos kana média sosial sareng jaringan komunikasi na
  • Ningkatkeun jangkauan organik sareng papacangan kontén dina média sosial
  • Ningkatkeun nilai mérek teu berwujud sareng nilai bisnis nyata pikeun Merek

Kauntungan Marketing Advokasi

nyambungan

  • Nyambungkeun sadaya pamangku kapentingan (pagawé, alumni, mitra, konsumén sareng penggemar) hiji Perusahaan dina hiji halaman wéb sareng platform sélulér pikeun nyambung sareng terlibat sareng mérek dimana waé, iraha waé
  • Nyiptakeun saluran komunikasi anu dipercaya sareng transparan pikeun Perusahaan / Merk kalayan tenaga kerja internal sareng éksternal
  • Nguatkeun karyawan sareng mitra pikeun kéngingkeun élmu ngeunaan prakarsa Perusahaan, tren industri / pasar, inpormasi saingan, inovasi produk sareng jasa
  • Nyayogikeun aksés kana eusi Merk dina hal kampanye pamasaran, kampanye padamelan, kampanye produk, blog, eusi diajar sareng inpormasi pasar luar
  • Ngagunakeun pagawéna pikeun nganyatakeun ideu sareng opini salaku kapamimpinan panginten sareng kontén pangetahuan

ngajadikeun leuwih tarik

  • Nyorong karyawan, mitra, palanggan sareng penggemar salaku Brand Advocates pikeun nguatkeun eusi ngalangkungan jaringan sosial sareng komunikasi sareng janten mikro-influencer pikeun Merk
  • Mempermudah mérek pribadi padamelna dina média sosial - mérek mérek
  • Ngaktipkeun Penjualan Sosial, Ngiring Sosial sareng inisiatif Amplifikasi Merk ngalangkungan Advokat

kalibet

  • Nguping ungkapan pagawé, mitra kana kontén, opini
  • Ngenalkeun, ngagedékeun sareng ngahargaan panyokong pikeun ngadukung Merek
  • Ningkatkeun Dursasana karyawan, ingetan sareng kapuasan
  • Ningkatkeun budaya tempat damel sareng hubungan sareng tim bisnis

Kumaha SOCXO ngalakukeun ieu?

Platform SOCXO

SOCXO parantos janten salah sahiji pendatang mimiti sareng pesaing kuat dina bentang pamasaran eusi sareng advokasi. Kaseueuran platform anu ayeuna aya dina rohangan Marketing Advocacy parantos ngan ukur nyumponan kabutuh pemasar dina hal distribusi kontén atanapi kabutuhan komunikasi di tempat kerja internal.

Nanging, SOCXO parantos ngabédakeun nyalira ku nyugemakeun sanés mung ukur kaperluan para pemasar dina hiji Perusahaan, éta parantos ngamungkinkeun aranjeunna sareng tim lini bisnis sapertos PR, SDM, Penjualan, Produk sareng Kapamingpinan pikeun terus kalibet sareng pamangku kapentingan na ngalangkungan sababaraha aplikasi intervensi sareng Dursasana pikeun ngajaga padamel anu nyambung sareng mérek sareng Perusahaan.

SOCXO tujuanna pikeun nyayogikeun tawaran anu saderhana sareng béda dibarengan ku palanggan anu kuat dina pasantrén sareng sistem manajemen kasuksésan pikeun nerapkeun pamasaran advokasi sareng papacangan di unggal Brand.

Di sagigireun ngabantosan Perusahaan pikeun ngagedékeun Kandungan Merk na dina Média Sosial ngaliwatan pangacara merekna, SOCXO ngabantosan Perusahaan pikeun ngagedékeun Pagawéna sareng nyiptakeun mérek pribadi dina Média Sosial ogé.

SOCXO mangrupikeun pamimpin pikeun ngamajukeun konsép pamasaran advokasi di India sareng anu pendatang anyar di Amérika Serikat kalayan langkung ti 25 Merek salaku konsumén dina jangka waktu sataun ngaluncurkeun tawaran na di 2017.

Fitur Produk SOCXOs sareng Pembeda

  • Eusi Nyiptakeun sareng Kapanggihan - Dina raraga ngaleungitkeun tantangan anu tetep pikeun nyiptakeun sareng ngaidéntifikasi kontén seger, SOCXO nawiskeun kamampuan pikeun otomatis nyandak sareng nyebarkeun kontén mérek tina blog, halaman média sosial, sareng eupan sanésna, nyaring eusi éta, sareng nambihan saran kontén.

Papanggihan Eusi SOCXO

  • Moderasi Kandungan sareng Penerbitan - Ku moderasi kontén calakan, Merk tiasa mastikeun yén éta nuturkeun kana kawijakan komunikasi sareng nawiskeun kontén anu aya hubunganana sareng kawawuhan pikeun pagawé, mitra sareng konsuménna. Administrator Eusi tiasa nyetél saringan pikeun sacara otomatis nyebarkeun kontén ka pangguna na nganggo kalénder Konten sareng nyetél kadaluarsa kontén pikeun ngaluarkeunana tina rak. Pamaké Advokat tiasa nyetél jadwal pikeun ngabagi eusi kana halaman Média Sosial masing-masing.

Moderasi Eusi SOCXO

  • Gamification sareng Pahala - Gamification bawaan napelkeun poin pikeun kagiatan pangguna dina platform pikeun nyiptakeun, medarkeun sareng ngabagi kontén, ngiringan aplikasi internal. Papan pamimpin sareng Lencana ngaktipkeun para pemasar pikeun masihan pangajén sareng mikawanoh panyokong anu aktip sareng nyumbang kana advokasi mérek sareng Dursasana. Fitur nyiptakeun hadiah sareng panebusan pikeun ngamungkinkeun para pangurus pikeun insentif hubungan karyawan sareng kontén mérek.

Gamelan SOCXO sareng Hadiah

  • Analytics sareng Dursasana - Data analitik anu béda tina sadaya saluran média sosial ngeunaan kontén sareng pangguna, kalebet generasi kalungguhan, tayangan halaman, sési sareng métrik interaksi. Integrasi sareng Google Analytics ogé ngalaporkeun konci kana eusi trén, eusi paling seueur sareng tag pangguna anu paling aktip.

SOCXO Ngalaporkeun Advokasi Karyawan

  • Aplikasi Mobile Branded - SOCXO nawiskeun aplikasi mobile anu mérek unik sareng masing-masing kanggo masing-masing Merek pikeun ngaluyukeun rasa aplikasi pikeun Advokat na (Pangguna)

 

Diferensiasi SOCXOs

Sedengkeun pamaén platform anu sanésna museurkeun waé kana bagikeun kontén salaku fungsi konci produkna, kapercayaan anu kuat SOCXO nyaéta yén pagawé anu kalibet mangrupikeun pangacara anu pangsaéna. Kana hal éta, SOCXO nyiptakeun campuran gratis pikeun fitur anu ditambahan nilai pikeun nyugemakeun tujuan tujuan pamasaran advokasi.

Di sagigireun aspék dasar ngabagi sareng ngukur eusi mérek, SOCXO nawiskeun fungsi papacangan padamel anu kuat, fitur magnét kalungguhan sareng wawasan kognitif anu didorong data pikeun ngajaga panyokong mérek anu aya hubunganana sareng mérek sareng Platform ngalangkungan Aplikasi Mikro-Layanan:

  • SOCXOs unik pamanggihan eusi programmatic nganggo kecap konci semantik ngabantosan pikeun nyaring sareng nyaring eusi kontén anu patali sacara otomatis tina wéb sacara real-time - kukituna ngirangan upaya milarian kontén seger unggal dinten
  • Pendapat polling sareng survey mikro-apps nyayogikeun partisipasi real-time sareng eupan balik kontinyu ti para pangacara
  • Pangukuran pangalaman pagawé pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan Dursasana sareng kepuasan pagawé
  • Integrasi sareng Sistem Manajemén Eusi Diajar sareng CRM
  • Built-in Generation Diterangkeun sareng Call-To-Action plug-in ngeunaan amplifikasi eusi mérek / kontén anu aya hubunganana sareng situs luar
  • Nyukcruk sareng Pangukuran sadaya Kampanye Generasi Diterangkeun
  • Kognitif Analytics of pamaké sarta eusi Dursasana pikeun pribados eusi

Mangpaat SOCXO

Harga Dumasar Kinerja SOCXO

SOCXO mangrupikeun hiji-hijina platform pamasaran advokasi anu nawiskeun modél harga dumasar-kinerja, tibatan harga dumasar pangguna anu dianggap biaya anu teu tiasa diukur ku pemasar. Modél bayar-per-bagi unik SOCXO jelas-jelas dijejerankeun sareng kagiatan anu diarepkeun sareng hasil tina tingkah laku Pamaké dina platform, nyaéta ngabagi eusi mérek kana jaringan Média Sosialna.

Pemasar parantos lami ngadopsi métrik unit sareng harga kinerja pikeun pamasaran kontén dina hal Cost per Impression, Cost per Click and Cost per Lead etc. Modél harga SOCXOs nyayogikeun kalenturan dina anggaran pamasaran kalayan harga dumasar nilai, anu ngamungkinkeun para pemasar ningali ROI sareng nilai kaluar tina SOCXO kana tujuanana dina pamasaran advokasi.

Harga SOCXO

Advokasi salaku konsép sareng fenomena pamasaran siap pikeun kéngingkeun pisibilitas utama sareng daya tarik diantara Merk sareng Agénsi di taun 2018. Advokasi Pamasaran parantos mendakan rohangan na dina Eusi Pamasaran Kandungan disaluyukeun kana Email, Milarian sareng Pamasaran Media Sosial sareng bakal maénkeun peran penting salaku saluran alternatip pikeun nyumbang, ngamajukeun sareng ngagedékeun kontén ngalangkungan cara organik, dipercaya sareng otentik.

SOCXO, kalayan platform SaaS sareng Mobile anu dibédakeun, hoyong pisan ngadukung Merek anu hoyong pisan ngungkitna.

Kéngingkeun Percobaan SOCXO Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.