Laporan SoDA 2013 - Jilid 2

soda 2 2013

Édisi munggaran tina 2013 laporan SoDA ayeuna ngadeukeutan ampir 150,000 pintonan sareng unduhan!

Angsuran kadua publikasi ayeuna siap ditingali. Édisi ieu kalebet kombinasi potongan kapamimpinan panginten, wawancara anu wawasan sareng karya anu saleresna inventif anu diciptakeun pikeun mérek top sapertos Nike, Burberry, Adobe, Whole Foods, KLM sareng Google. Kontributor kaasup panulis tamu terkenal ti mérek biru-chip, konsultasi sareng start-up anu inovatif, ogé luminaries ti perusahaan anggota SoDA di sakumna dunya.

Kaliber eusi anu aya dina jilid ieu sakali deui janten conto. Kaanggotaan elit SoDA, mitra sareng pamimpin industri sanésna nyayogikeun wawasan anu paling anyar kana inovasi digital sareng wates buruan pamasaran digital, layanan palanggan sareng desain produk. Tony Quin (Pupuhu Déwan SoDA sareng CEO IQ).

Dina jilid ieu, SoDA ogé untung pikeun damel sareng mitra AOL pikeun debut sababaraha pamanggihan tina panilitian proprietari na pikeun nyusut windows mésér sareng pangaruh multiplier panggunaan smartphone dina waktos anu dikirangan pikeun nyandak kaputusan dina sababaraha rupa kategori produk sareng jasa. .

Ngeunaan SoDA - The Global Society for Digital Marketing Innovators: SoDA berperan salaku jaringan sareng sora pikeun pangusaha sareng inovator di seluruh dunya anu nyiptakeun masa depan pamasaran sareng pangalaman digital. Anggota kami (agénsi digital top sareng perusahaan produksi elit) sumping ngan ukur ku uleman sareng uih ti 25+ nagara di lima buana. Adobe mangrupikeun sponsor organisasi pendiri SoDA. Mitra organisasi sanésna kalebet Microsoft, Econsultancy sareng AOL.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.