Naha Diréktori Parangkat Lunak Online mangrupikeun Rakan atanapi Pesaing Platform?

Eureun Kamajuan

Babaturan kuring naros ka kuring pikeun marios platformna dina situs diréktori pihak katilu minggu ieu, nyatakeun yén situs éta ngajantenkeun sakedik lalu lintas ka padagang anu sanés dina industri. Kuring ngalakukeun analisa gancang tina situs diréktori sareng éta leres, aranjeunna parantos kéngingkeun sababaraha réngking solid di industri sobat. Sigana ngan logis yén aranjeunna kedah nyuhungkeun ulasan pikeun kéngingkeun pisibilitas anu langkung saé dina diréktori.

Atawa éta?

Diréktori sanés situs alit, éta ageung pisan. Éta ngagaduhan peringkat mesin pencari anu saé, staf pangwangunan, papacangan pamasaran média sosial, sareng bahkan anggaran iklan mayar. Kusabab patalimarga na beurat pisan sareng éta tiasa ngajalankeun seueur pemirsa anu relevan kana platform, éta ogé ngagaduhan sistem iklan anu mayar internal dimana rerencangan abdi tiasa mésér profil anu langkung menonjol atanapi ningalikeun iklan dina halaman anu aya kaitanana.

Naon perjalanan prospekna?

  1. Diréktori ieu dipendakan dina mesin pencari pikeun kecap konci anu aya hubunganana sareng platform.
  2. Pamaké mesin pencari pencét kana diréktori dimana aranjeunna mendakan platform anjeun caket kana sadaya persaingan anjeun.
  3. Sababaraha pangguna search engine klik-liwat ka perusahaan anjeun. Seueur anu lunta ka pesaing anjeun, utamina upami aranjeunna ngagaduhan anggaran iklan anu langkung ageung dina diréktori éta.

Ieu masalah sareng perjalanan ieu ... sanés rerencangan platform, éta sainganna. Platform ieu ngahaja ngeureunkeun prospek anjeun, ngalihkeun kana situsna, sahingga pemirsa dimonetisasi di dinya. Anjeun ngamajukeun diréktori ka pangguna anjeun pikeun nempatkeun ulasan - anu aranjeunna lakukeun - anu ningkatkeun peringkat milarian diréktori. Dina waktos anu, éta drive dirina langkung jero antara anjeun sareng prospek anjeun. Anjeun ayeuna nuju gumantung kana diréktori pikeun tuang usaha anjeun.

Naon alternatif na?

  1. Anjeun ngawangun ayana online anu mantap, réngking langkung saé tibatan diréktori.
  2. Prospék teu malire diréktori sareng langsung kana eusi anjeun, henteu kantos nampilkeun persaingan.
  3. Eusi anu relevan sareng anu pikaresepeun anjeun ngadorong pangunjung pikeun janten kalungguhan, ngarah ka palanggan.

Diréktori éta teu aya kasempetan langkung saé pikeun ngéléhkeun anjeun dina hasil mesin pencari tibatan anjeun, naha anjeun ngabantosan aranjeunna? Naha anjeun mayar aranjeunna, ngadukung situsna, sareng samentawis éta, aranjeunna ngabantosan pesaing anjeun? Éta bakal sapertos jalma anu nangtung di payuneun toko anjeun, ngalalana prospek sakitar blok ka pesaing anjeun, sareng teras naros anjeun mayar éta pikeun mastikeun yén éta bawa deui ka toko anjeun. Anjeun bakal kick aranjeunna kaluar panto anjeun, leres?

Anjeun kedahna ningali sumberdaya organik naon waé salaku babaturan sareng pesaing. Tangtosna, aranjeunna tiasa gaduh kasempetan pikeun ngajalankeun patalimarga anu luar biasa ka anjeun. Tapi éta biaya anjeun. Anjeun kedah nangtoskeun naha anjeun henteu kunanaon sareng gumantungna sareng daék nuluykeun mayar aksés kana maranéhanana panongton.

Abdi henteu bakal. Sareng kuring henteu nyerat ulasan pikeun platform sobat kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.