Sesuatu Jahat Ku Ieu Datang…

Naha anjeun kantos raos yén aya kajadian anu leres-leres parah pisan?

Vista dina Leopard via Parallels

Screenshot Vista ngeunaan Ngajalankeun dina MacBookPro abdi sareng Parallels 3.0 sareng OSX Leopard.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Anjeun kedah ngalebetkeun garis fom kelas basa Inggris kuring dina tulisan blog - akalna! (Macbeth mangrupikeun salah sahiji padagangan jahat anu kuring béjakeun.)

    Pokokna, kuring ragu Aero Glass bakal dianggo dina lingkungan VM - lereskeun kuring upami lepat.

  3. 4
    • 5

      Kuring yakin pisan kuring resep Vista tibatan Windows 3.11, Windows 95 sareng Windows ME. 🙂 Sebut kuring jalma hianat, tapi kuring resep pisan ka Vista - kami nganggo sistem mega putra abdi sareng Aero saé pisan. OS na ogé solid, kami henteu kantos ngalaman masalah.

  4. 6
  5. 7

    Sababaraha taun ka pengker, kuring lirén teu gaduh gangguan sareng Windows XP. Éta ngan ukur nyandak fix saderhana; ngaleupaskeun colokan listrik sareng nyumputkeun kotak abu anu awon di juru. Sudut anu poék, poék.
    Sateuacan x-mas kuring leres-leres hoyong nyobian program anu ngan ukur dianggo dina Jandéla. Saatos sakitar 8 jam ngalereskeun bug, nyobian masang deui WinXP, kuring dipapag ku antarmuka program anu teu disangka-sangka, yén kuring ninggali sakabeh proyek babarengan, sareng mayar bahagia anu jumlahna langkung ageung pikeun program Mac anu leres-leres tiasa dianggo.

    http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.