Kadang-kadang kuring nyieun seuri!

seuriKuring kedah ngawartosan ka sadayana ... Sigana mah pos pamungkas mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun anu kantos kuring tulis. Salaku anjeun sakuduna tingali ku gambar kuring dina header, kuring jarang pisan serius. Ogé, baheula kuring kantos nyerat sakedik ngeunaan naon anu kuring pikirkeun ngeunaan ngukur kasuksesan anjeun kana naon anu dicarioskeun ku batur ngeunaan anjeun. Kasuksésan blog henteu tiasa diukur sacara éksternal, ngan ku anjeun!

Kalayan éta, kuring kedah ngaku yén kuring nyambung anjeun sadayana. Kuring hoyong ningali réaksi pamiarsa kuring ... sareng blogosfir ... nalika kuring nyerat judul pikareueuseun kuring anu teu katohyan 'blog abdi langkung saé tibatan blog anjeun'. Éta basa dina pipi, tapi kuring kedah ningali réaksina. Éta rada lucu! (Punten ... Kuring janji kuring seuri sareng anjeun, sanés anjeun!). Sababaraha jalma ngarasa goréng pikeun kuring, aya anu dikukus ka kuring, aya anu ngabandingkeun peringkatna sareng rating kuring, sareng aya anu nunjukkeun yén peringkat henteu aya hubunganana sareng kumaha hadéna blog.

Kuring resep janten palinter kadang-kadang ningali réaksina nyaéta… aduk pot sakumaha anu aranjeunna nyarios. Bisa jadi bagian anu paling lucu tina ieu (mugia sanés kuring ngan ukur nyorangan), nyaéta popularitas éntri ieu ngajantenkeun kuring dugi ka 70,178 dina peringkat Technorati.

Janten, salaku pamasar, kuring pikir éta nunjuk kana sababaraha hal.

  • Chris Baggott sakali ngawartoskeun kuring yén sakapeung alus pikeun aya di tengah-tengah argumen sareng provokasi réspon leres-leres tiasa ngabantosan dina jangka panjang sareng strategi perusahaan. Anjeunna henteu hartosna ngamanipulasi ... anjeunna ngan saukur hartosna yén éta bakal nyandak kasempetan pikeun pamer barang-barang anjeun. Dina conto ieu, kuring pikir éta hasil!
  • Kadang-kadang ngan saukur nunjukkeun yén anjeun langkung penting tibatan anu anjeun leres-leres tiasa jalan. Éta, meureun, mangrupikeun bebeneran anu hanjelu yén urang tiasa dimanipulasi ku pamasaran. Tetep ucapkeun yén anjeun # 1 sareng mungkin waé anjeun bakal kasorang!

Meureun dina sababaraha bulan kuring bakal narajang serangan sareng ngaku janten blog nomer 1 dina Marketing Automation sareng ningali dimana kuring meunang. Kanggo ayeuna, sanaos, kuring ngan saukur bagja yén kuring henteu kaleungitan salah sahiji anjeun dina entri terakhir kuring!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.