PIPA / SOPA: Kumaha Eusi Gratis Bisa Maéhan Kami

kertas mogok

Seueur perusahaan anu meresihan situsna dina usaha merjuangkeun Undang-Undang Protect IP (PIPA) / SOPA anu aya dina tinjauan di dieu di Amérika Serikat. Daripada naék kana gerbong sareng mareuman situs abdi, panginten éta bakal langkung konstruktif ngabagi réaksi kuring sareng anjeun.

Kami gaduh langkung ti 2,500 tulisan blog éta promosikeun téknologi anu ngabantosan agénsi sareng pemasar di panjuru dunya. Kami henteu pernah ngeusi batre pikeun salah sahiji eusi kami, ogé henteu. Nalika urang dipasang, urang sering nyéépkeun waktos pikeun marios produk atanapi carita - sareng urang masang inpormasi tanpa biaya. Kami ngagaduhan catetan anu luar biasa ti perusahaan anu nyatakeun yén kami ngan ukur blog anu perhatoskeun sareng éta nyababkeun paparan sareng pertumbuhan anu penting pikeun pakakasna.

Kami dumasar nami munggaran sareng seueur industri téknologi sareng hubungan masarakat sabab kami resep ngabantosan. Sedengkeun blog anu sanés resep ngabedakeun perusahaan atanapi téknologi, anjeun bakal mendakan yén tulisan kami ngadukung pisan. Kami hoyong anjeun hasil. Kami hoyong anjeun hasil ku solusi. Kami hoyong mendakan solusi na.

Perusahaan sanés anu ngadukung kami ngalangkungan sponsor. Zoomerang (ayeuna SurveyMonkey) mangrupikeun sponsor resmi munggaran urang, a software poll online gratis anu sacara signifikan ningkatkeun tulisan sareng interaktivitas sareng pamaca urang. Delivra mangrupakeun parusahaan pamasaran email anu nyayogikeun kontén sareng panilitian pikeun pamasar email. Katuhu Dina Interaktif nyaéta nu utama solusi pamasaran otomatis anu ngabantosan urang ngartos pamasaran hirupna konsumén.

Kalayan sponsor sareng pangiklan kami, kami parantos tiasa nampi podcast pamasaran, ngembangkeun hiji buletin email anu saé, kami parantos ngamimitian ngembangkeun pidéo sareng kami teraskeun ningkatkeun pangalaman tina situs kami. Kami malah ngagaduhan aplikasi mobile pas di juru! Wébinar aya dina daptar pondok ogé kami. Sadaya éta gratis pikeun anjeun - pamiarsa urang. Sanaos kami henteu nguntungkeun langsung tina blog, dana dikaluarkeun pikeun ngabantosan anjeun. Tangtosna, kami nguntungkeun ku gaduh blog perdana… tapi mugia anjeun ogé.

Ieu tiasa robih.

Dinten ayeuna, urang gaduh rapat sareng perwakilan lokal urang di Indiana pikeun ngabahas masalah urang sareng Ngajaga polah IP sareng SOPA. Sedengkeun pamingpin responsif, aranjeunna henteu nyarios naha wawakil kami ngadukung RUU éta. Ieu sababaraha inpormasi tambahan - tapi punten baca catetan kuring di handap ieu kalayan masalah kuring.

Sajauh perwakilan kami prihatin, blokir DNS parantos dilebetkeun teuing sareng meryogikeun pihak katilu pikeun mastikeun naha leres-leres meungpeuk situs éta. Verbiage condong kana arah anu hijina situs anu tiasa dipeungpeuk nyaéta situs asing. Abdi sanés pangacara, janten kuring henteu yakin éta leres atanapi henteu.

Naon anu tiasa lumangsung sacara instan, tanpa prosés anu ditangtoskeun, nyaéta situs anu dianggap ngadukung pelanggaran hak cipta tiasa dipiceun tina mesin pencari ogé sadaya cara pendapatan iklan diblokir. Ieu tiasa kajantenan tanpa aya bewara sareng tanpa kamampuan situs pikeun membela diri. Kunjungan mesin pencari sareng pendapatan kami mangrupikeun kakuatan hirup anu ngamungkinkeun blog ieu teras-terasan ngembang. Kalayan kecap sanésna, upami perusahaan anu beurat ku ahli hukum anu hoyong perang sareng kontén anu urang bagikeun ... blog urang tiasa dicekel dugi ka mati kalayan henteu aya jalanna deui.

Kuring yakin kana telepon yén éta henteu dipikaresep pisan, yén kami bakal tiasa kéngingkeun representasi sareng merangan masalah éta. Ieu masalahna ... anu meryogikeun waktos sareng artos anu kuring henteu gaduh salaku usaha alit. Janten, daripada gelut, langkung saé pikeun kuring ngalipet situs sareng uih deui damel pikeun perusahaan ageung. Éta pikasieuneun.

Washington mangrupikeun kota anu pinuh ku pengacara. Aranjeunna sering teu émut yén jalma urang tanpa sumber daya hukum teu kedah membela diri sacara cekap. Ieu, numutkeun kuring, nyaéta naon anu Protect IP sareng SOPA Act parantos nyerat. Éta mangrupikeun alat tina industri anu paeh ... anu terakhir pikeun nyobian nyegah anu teu dihaja. Analogi anu kuring nyayogikeun nyaéta juru simpen anu nolak nempatkeun konci dina panto aranjeunna. Kusabab aranjeunna henteu tiasa milarian kumaha nyalindungkeun diri, aranjeunna ayeuna naros ka pamaréntah pikeun ngajagaana pikeun aranjeunna.

Kuring henteu nyerat ieu ngan saukur tina sudut pandang saurang blogger. Kami nyayogikeun kontén ogé kalayan harepan yén hak cipta urang kudu dihormat. Dina waktos éta henteu acan sareng kuring parantos nyandak tindakan. Kuring parantos tiasa ngahalangan situs, ngalaporkeun ka sistem iklan, sareng gaduh perusahaan anu sanés - sapertos perusahaan poto stock - kalayan kantong anu langkung jero. Éta hartosna sakedik ol Doug parantos tiasa ngagagalkeun pelanggaran sareng merjuangkeun éta tanpa kedah pamaréntah kalibet. Tangtosna, ieu sanés perkawis kapinteran intelektual kuring - tapi ngeunaan pilem sareng industri rékaman nguntungkeun kauntungan.

Éta tragis. Sareng hanjakalna pamimpin pulitik urang leres-leres mikiran ngalakukeun ieu. Komo deui anu tragis nyaéta a demokratis pamimpin, Chris Dodd, ayeuna janten pamimpin kakuatan ieu anu bakal ngahancurkeun fitur inti Internet - kamampuan ngabagi inpormasi sacara bébas. Ieu mangrupikeun tagihan anu langkung bakal nguatkeun jalma anu ngagaduhan saku anu jero ... sareng ngaleungitkeun kasempetan tina anu teu kawasa. Éta bakal mangaruhan unggal pangguna dina Internét, kaasup anjeun.

Punten luangkeun waktos kanggo maca detail anu hadé sareng ngartos kumaha éta bakal mangaruhan anjeun, eusi anjeun, sareng bisnis anjeun. Anjeun henteu kedah Amérika, Internét henteu ngagaduhan wates urang tiasa nganggo kakuatan… sareng anu di luar Amérika Serikat di résiko gedé tibatan urang. Baca langkung lengkep ihwal Eureun Sénsor Amérika.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Pernyataan anjeun yén "Daripada gelut, langkung saé pikeun kuring ngalipet situs sareng uih deui damel pikeun perusahaan ageung. Éta pikasieuneun. ”

    Saur anjeun neunggeul kuku kana sirah didinya.

    Meureun kuring rada bias salaku boga usaha leutik ogé, tapi sagala anu kuring tingali ti politikus di saluareun dewan ngadorong urang pikeun nyandak padamelan salaku sistem operasi anu langkung ageung. Aya sakedik dorongan pikeun urang Amerika pikeun balik kana akar wirausaha urang & "Impian Amérika" parantos janten sababaraha jinis "hak". Usaha ageung ngagaduhan talangan bari usaha alit sering henteu kéngingkeun pinjaman ayeuna.

    Sakabéh éta, SOPA & PIPA Act sigana cocog sareng éta. Kuring pastina ngarep-arep duanana ditembak pinuh, tapi terang ka ahli hukum di Washington, ieu moal janten anu terakhir anu urang ngupingkeun sapertos Kisah Para Rasul.

    Pencét ka lanceuk, sareng teraskeun naon anu anjeun laksanakeun.

    Brian

  2. 2

     Koméntar Brian nunjukkeun yén aya kajadian di urang
    nagara salami 150 taun ka pengker, éta mangrupikeun usaha ageung
    éntitas sapertos pamaréntah, pikeun ngendalikeun kahirupan anu kawilang
    defenseless. Pamaréntah urang parantos nyiptakeun program sosial anu intina
    nyandak rasa tanggung jawab pribadi sareng motivasi jero
    ti individu anu nyababkeun aranjeunna gumantung pisan kana sistem anu takwa
    ngarareunah atanapi cilaka ngajauhkeun aranjeunna tina angkat (panjang 79-minggu urang
    program asuransi pangangguran mangrupikeun conto anu sampurna). Pamaréntah urang téh
    lalaunan tapi pastina nyandak léngkah pikeun mareuman wirausaha ku
    nyokot jauh hadiah anu tiasa dicekel pikeun individu (ngalangkungan pajak,
    peraturan, sosialisme, sareng seueur deui) sareng ku nampik ngakuan éta
    salah sahiji tina ngan ukur sababaraha hal anu ngamungkinkeun Amérika tumuh jadi dunya
    kakuatan ti saprak didamel dugi ka abad ka-20.

  3. 3
  4. 4

    Eureun "SOPA" leres. Ngajantenkeun kuring heran saha, naon & naha ieu kajantenan - Saha anu saleresna di tukangeun SOPA?
    Kuring bakal béjakeun ka anjeun barudak ... éta sadayana ngeunaan hiji hal "KONTROL"

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.