Hapunten Microsoft, sigana kuring bau Ambu!

Ambu beurit

Nalika kuring ngajalankeun operasi mail langsung di koran, strategi urang rada saderhana sareng efektif pisan. Kami tiasa nguatkeun pangiklan pikeun ngagunakeun program surat langsung ku nyayogikeun diskon pikeun tingkat iklanna sacara umum. Kami ngagaduhan program surat langsung anu kualitas, tapi harga kami luhur pisan dibandingkeun sareng persaingan. Strategi na suksés pisan sareng urang konsistén nyandak bisnis jauh tina persaingan urang ... sanaos pangiklan mayar langkung.

Sacara internal, ieu ngan saukur strategi pikeun marios naon anu ngabédakeun kami tina persaingan. Anu ngabédakeun kami nyaéta kami parantos ngagaduhan hubungan sareng pangiklan ieu, urang ngan saukur kedah ngungkit éta. Kuring yakin ti luar anu ningali, jalma panginten kami jahat. Tapi éta bisnis. Kuring henteu ngaraos parah ngeunaan éta sabab kuring pikir manpaat program kami jauh langkung ageung tibatan program pesaing kami. Kami ngalakukeun analisis gratis, ngajaga basis data anu saé, ngatur daptar Do Not Mail, sareng sajabana éta mangrupikeun win-win.

Blog Réaksi béta ngagaduhan sababaraha inpormasi ngeunaan Microsoft Internet Explorer 7 sareng hasil tés pamatuhan na sareng standar CSS (Cascading Style Sheet). Hasilna pikareueuseun. Microsoft panginten leres-leres badé tibalik sareng standar internét, henteu ka payun. Ieu panginten sanés masalah ageung pikeun pangguna, tapi éta kaayaan anu parah pikeun perusahaan pangembangan. Upami celah ngalebarkeun kumaha panyungsi ngubaran standar, biaya na didorong ka perusahaan anu nyebarkeun aplikasi wéb. Aranjeunna kedah ngadukung platform mandiri kalayan kode anu langkung rumit, sareng kamungkinan sababaraha fitur dumasar kana unggal sistem. Heug Siklus pangembangan anu langkung lami, langkung seueur bug, langkung seueur keluhan, jst, sareng sajabana.

Janten ... upami anjeun Microsoft sareng kabeneran jahat, kumaha strategi anjeun upami anjeun hoyong ngaluarkeun produk sub-standar? Sugan anjeun bakal ngadistribusikaeun kitu wae. Kumaha upami jalma-jalma henteu hoyongeun éta? Nya… ayeuna anjeun gaduh sadayana anu ngamangpaatkeun Pembaruan Otomatis, kantun nunjuk paningkatan kana Internet Explorer 7 salaku genting update. Masalahna direngsekeun… adopsi sacara teu sengaja masal pikeun produk sub-standar ngalangkungan kakuatan kasar.

Anu goréng nyaéta kuring kipas Microsoft, abdi sanés a Microsoft nyaéta Jahat lalaki. Tapi sigana mah bau beurit. Kesan kuring ngeunaan Microsoft panginten bakal robih pisan.

Unduh Firefox, folks. Ieu bakal janten perang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.