Sahkeun Stratégi Média Sosial Anjeun Ngalawan Daptar Mariksa 8-Titik ieu

strategi média sosial pikeun kauntungan

Kaseueuran perusahaan anu sumping ka kami pikeun bantosan média sosial ningali média sosial salaku saluran penerbitan sareng akuisisi, parah ngawatesan kamampuanna pikeun numuh kasadaran merek, wibawa, sareng konversi online. Aya langkung seueur deui média sosial, kalebet ngupingkeun palanggan sareng pesaing anjeun, ngembangna jaringan anjeun, sareng ngembang wibawa jalma sareng merk anjeun online. Upami anjeun ngawatesan diri ngan ukur nyebarkeun sareng ngarep-arep penjualan di ditu di dieu, anjeun bakal kuciwa.

Média sosial tiasa janten tempat kaulinan pikeun palanggan anjeun, tapi sanés kanggo perusahaan anjeun. Pikeun bisnis, pamasaran média sosial kedah diperhatoskeun sakumaha serius sakumaha prakarsa pamasaran sanésna upami anjeun hoyong ningali hasilna. Atanapi, langkung khusus, kauntungan. MDG Iklan

ieu 8-Point Checklist ka Média Sosial Marketing tina MDG Advertising nyayogikeun langkung seueur wawasan sareng detil kana program pamasaran média sosial saimbang, diantarana:

  1. Strategi - Konci pikeun kasuksésan média sosial nyaéta kamampuan ngembangkeun eusi, prosés, promosi, sareng strategi pangukuran anu ngadorong kaasih, hormat, sareng kapercayaan pangguna média sosial dina mérek anjeun. Hiji daérah dina bagian ieu anu henteu dibahas panjangna nyaéta gaduh strategi jual sosial anu hadé dimana tim penjualan anjeun ngembang sareng ngalibetkeun jaringanna.
  2. Inok Platform Sosial - Ngidentipikasi dimana prospek anjeun, palanggan, sareng pesaing sareng kumaha anjeun bakal ngamangpaatkeun kaunggulan sareng kalemahanana mangrupikeun aspek kritis tina strategi média sosial.
  3. Ngartos Téhnologi - pamahaman anu tuntas ngeunaan kamampuan platform pamasaran média sosial pikeun multi-lokasi, e-commerce, generasi kalungguhan, jangkauan influencer, pelacakan panggilan, penerbitan sosial, pangukuran sosial, pamariksaan ulasan, desain grafis sosial, iklan média sosial, optimasi halaman badarat , antrian sareng kontrol eusi, ogé kamampuan eusi anu dihasilkeun ku pangguna (UGC).
  4. Média Dibayar Sosial - Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, sareng Youtube-sadayana ngagaduhan metodologi anu kuat pikeun sasaran sareng ngamajukeun kontén anjeun.
  5. Pangwangunan Eusi - Eusi mangrupikeun tuangeun anu dipikahoyong ku pemirsa sareng komunitas anjeun. Tanpa strategi eusi anu saé, anjeun moal narik perhatian sareng ngabagi dina média sosial.
  6. Tanggapan Palanggan (Manajemén Reputasi Online / ORM) - Pemantauan sosial pikeun ngatur reputasi online anjeun ogé ngaréaksikeun sareng ngaréspon komunikasi krisis anu penting ayeuna. Kamampuh anjeun ngaréspon sareng ngaréspon gancang kana masalah layanan palanggan atanapi krisis nyayogikeun konsumén pikeun tingkat hormat sareng kapercayaan anu anjeun tiasa leungit.
  7. Meunteun Patuh & Resiko - Prosés marios pikeun mastikeun patuh pangaturan sareng mitigasi résiko mangrupikeun ciri anu penting tina platform média sosial sareng prosés média sosial anu suksés.
  8. Pangukuran - Naha éta kasadaran, Dursasana, otoritas, ingetan, konvérsi, upsells, atanapi pangalaman, unggal strategi média sosial kedah ngagaduhan alat anu dilaksanakeun pikeun ngukur pinuh indikator kinerja konci stratégi.

Ieu infographic lengkep - pastikeun anjeun parios ieu ngalawan strategi anjeun pikeun mastikeun yén anjeun ngawangun program média sosial anu nguntungkeun.

Stratégi Média Sosial

7 Komentar

  1. 1

    Teu tiasa nyarios kuring henteu satuju. Kaseueuran perusahaan sigana henteu ngagaduhan strategi média sosial, tapi teras deui kaseueuran perusahaan sigana henteu kalakuanana sacara sosial pisan dimana waé!

  2. 2

    Daripada ngabatalkeun jalma pikeun ngajantenkeun Twitter langkung "bermakna sareng tiasa diatur," kuring parantos nganggo daptar Twitter langkung seueur. Naha daptar éta lokal pikeun Indy, patali industri atanapi bahkan pikeun parios berita olahraga, aranjeunna parantos ngajantenkeun langkung produktif.

    • 3

      Sareng anjeun panginten kedah ngagaduhan judul janten, "Strategi média sosial anjeun téh omong kosong." Tétéla tiis kana sumpah.

    • 5

      @chuckgose pikiran anu saé kumaha alat sosial janten langkung gampang diatur ku alat sapertos daptar, tapi henteu yakin ieu bakal ngajawab masalah. Sajauh gaduh strategi média sosial mana sareng ngahartikeun nilaina - nalika anjeun ngagambarkeun mérek - éta potongan "nilai" anu kedah dipecah pikeun jalma. Nangtoskeun naon hartosna na kumaha sareng iraha eusi na bermakna dimana paling sono kapal.

      • 6

        Abdi sapuk pisan. Kuring ngan ukur ngarujuk kana @douglaskarr: titik disqus ngeunaan unfollow jalma pikeun ngirangan sora. Aya seueur akun anu kuring lacak kalayan nambihan kana daptar tapi henteu sacara resmi nuturkeun. 

  3. 7

    Saur saur. Éta tiasa tangguh pikeun nolak réaksina tuur tuur pikeun ngagunakeun média sosial pikeun ngajual, ngajual, ngajual, tapi ampir-ampiran sok kabeurangan! Kuring ogé satuju sareng @chuckgose: disqus ngeunaan nyiptakeun daptar Twitter pikeun ngirangan gangguan. Ku cara éta anjeun tiasa nuturkeun sadaya jalma anu anjeun resep (inpormasi #smb, berita dunya, inpo horoskop, anjeun namina!) Sareng tiasa tetep dikelola sareng komprehensif Hatur nuhun kana tips Doug!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.