Metrik Sumber: Lacak Mésér Dina-Toko tina Facebook

métrik sumber

The Source Metrics ad-store tracker ad nyayogikeun pangecér analytics éta mangrupikeun hasil langsung tina platform Iklan Facebookna. Total konversi di toko, penjualan ku toko masing-masing, jumlah total sadaya konversi di toko, waktos dinten sadaya konvérsi di toko sareng total pendapatan barang anu dianggap deui sayogi.

Sedengkeun studi nunjukkeun yén iklan Facebook kéngingkeun langkung seueur klik unggal taun, pangaruh ieu nambihan dina garis handapna masih rada misteri khususna pikeun pangecér bata sareng mortir. Kami parantos nyiptakeun Tracker Iklan Dina-toko Facebook pikeun ngaleungitkeun padamel pikeun pangecér ngeunaan Iklan Facebookna ku nyayogikeun métrik anu nunjukkeun persis sabaraha konversi kampanye atanapi penjualan mangrupikeun hasil langsung tina kampanye Iklan Facebookna. Scott Lake, CEO Sumber Metrik

Pikeun ngalacak kasuksésan kampanye Iklan Facebook, pangecér ngalebetkeun tautan kana tawaran sélulér, anu dibuka dina aplikasi Facebook dina telepon pinter naon waé. Pikeun ngamangpaatkeun tawaran éta pangguna kedah nyandak tawaran mobile ka toko pikeun muka konci éta. Sakali tawaran dikonci Sumber Metrik tiasa ngarekam lokasi waktos, waktos sareng jumlah dolar anu ngakibatkeun konvérsi, anu tiasa langsung didugikeun ka Iklan Facebook. Nawaran tiasa kupon, hadiah, kontes atanapi promosi naon waé anu dipilih anu bakal ngajalankeun patalimarga ka toko.

sumber-métrik-mobile

Konsumén henteu diperyogikeun pikeun ngaunduh aplikasi pikeun ngagaleuh tawaran, tapi ngan saukur ningali tawaran éta liwat peramban mobile dina telepon pinter Facebook App. Pikeun ningali conto, anjeun tiasa ngaunduh studi kasus ieu ti Source Metrics nganggo aplikasi Facebookna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.