Metrik Sumber: Optimasi Pamasaran Sosial sareng Analytics

layar lacak

Sumber Metrik parantos ngumumkeun na Koropak Média Sosial. Fitur anyar ieu henteu sapertos pakakas anu sanés sabab nawiskeun inpormasi lengkep anu tiasa ditindaklampah sakumaha kajadian tibatan intél bisnis tingkat luhur dina laporan mingguan atanapi bulanan, sareng ngamungkinkeun para pemasar nyuling 1000-an tina sebutan sadidinten dugi ka sakitar 20 tina sebutan anu paling penting anu tiasa dipilampah numutkeun nuturkeun.

Metrik Sumber Ngaregepkeun Nyarios

Koropak Media Sosial ngamungkinkeun para pemasar online gancang ngaidentipikasi naon anu dicarioskeun ngeunaan mérekna di média digital sareng prioritas réspon na sacara real-time. Koropak nangtoskeun nada anu disebatkeun ku nalungtik kecap konci anu kalebet kana hashtags sareng téks gratis, teras silang rujukan nada - positip, négatip, atanapi nétral - kalayan ngahontal anu ngagaduhan akun pikeun ngutamakeun réspon.

Metrik Sumber Publikasi Nyebarkeun

Hasilna, pemasar tiasa ngaréspon sebutan merek penting nalika aranjeunna kajantenan. Salaku conto, upami hiji fl uencer kalayan handap ageung nyarios hal anu positip ngeunaan mérek, pamasar tiasa ngahaturkeun nuhun ka aranjeunna sareng nguatkeun hubungan éta. Sabalikna, upami dua jalma nyarioskeun anu négatip, mérekna tiasa langsung ngaidentipikasi jangkauan masing-masing jalma, ngaheulakeun réspon sareng ngahontal pikeun ngabéréskeun masalah.

Pemasar sosial mendakan alat-alat nguping tradisional henteu nyukupan sabab ngan ukur kecerdasan bisnis tingkat tinggi tibi hal anu tiasa aranjeunna anggo unggal dinten pikeun nangtoskeun naon anu paling tiasa disebatkeun tina sudut pandang pamasaran, "saur Scott Lake, CEO sareng pendiri Source Metrics. "Kami masihan inpormasi para pemasar sacara real-time anu ngamungkinkeun aranjeunna ngahasilkeun pangaruh pangageungna dina persépsi mérek umumna.

Lacak Metrik Analytics Sumber

Koropak Média Sosial sapinuhna kalebetkeun sareng platform Sumber Métrik pikeun ngadorong tindakan anu hadé sareng padamel anu lancar. Nalika pamasar mendakan nami merek anu pantes diréspon, aranjeunna tiasa ngaréspon langsung ti jero platform, nganggo akun sosial anu pas.

Laporan Kampanye Metrik Sumber

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.