Pangaruh Lingkungan tina SPAM

lingkungan spam c02

The folks di Mingguan WebpageFX parantos ngempelkeun infographic anu ngajelaskeun biaya lingkungan SPAM. Kuring kantos nyerat sateuacanna SPAM sareng industri email… Sareng kuring masih kaget yén teu aya anu parantos ngamajukeun kamajuan dina merangan SPAM.

Upami ISP sapertos Google, Yahoo! sareng Microsoft leres-leres hoyong ngaleungitkeun diri tina SPAM, aranjeunna bakal nawiskeun alamat email anu dilindungi dimana ISP (Panyayogi Jasa Internét) ngawasa metodologi opt-in tinimbang ESP (Provider Layanan Email). Ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun meungpeuk sumber sanés. Tapi aduh ... urang macet sareng sistem yuswa 20 taun anu katingalina moal ningkat kapan waé deui.

infographic spam v21

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.