Hukum Spamming: Babandingan AS, Inggris, CA, DE, sareng AU

hukum spam internasional

Nalika ékonomi global janten kanyataan, perjanjian parantos ditandatanganan anu mastikeun yén unggal nagara henteu ngan ukur ngahargaan hukum anu sanés - bahkan tiasa nyandak tindakan hukuman ka perusahaan anu ngalanggar hukum éta. Hiji daérah fokus pikeun perusahaan naon waé anu ngirim email sacara internasional nyaéta ngartos anuansa masing-masing nagara kusabab éta ngarujuk kana email sareng spam.

Upami anjeun hoyong ngawas panempatan koropak sareng reputasi anjeun sacara internasional, pastikeun pikeun ngadaptar 250ok. Aranjeunna gaduh cakupan ISP global ngeunaan solusi na sareng bakal ngawas pangirim IP anjeun ngalawan daptar hideung.

Utas umum di sadaya nagara nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun nyatet kumaha palanggan anjeun milih-milih, dimana aranjeunna milih-milih, sareng teras-terasan ngajaga daptar email anu bersih - ngabersihan surélék anu bouncing sareng henteu responsif tina data anjeun. Sorotan infographic:

  • Amérika Serikat (AS) CAN-SPAM - entong nganggo inpormasi lulugu palsu atanapi nyasabkeun, tong nganggo garis subjek anu nipu, bejakeun ka panarima dimana anjeun ayana, bejakeun ka anu nampi kumaha milih henteu nampi email anu bakal datang sareng ngahargaan pamundut langsung. Inpo nu leuwih: BISA-SPAM
  • Kanada (CA) CASL - ukur ngirim ka alamat email anu diidinan, ngaidentipikasi nami anjeun, ngaidentipikasi bisnis anjeun, sareng nyayogikeun bukti pendaptaran upami dipénta. Inpo nu leuwih: KASL
  • Britania Raya (Inggris) EC Directive 2003 - tong ngirim pamasaran langsung tanpa ijin kecuali aya hubungan anu mantep sateuacanna. Inpo nu leuwih: Arahan EC 2003
  • UU Spam Australia (AU) 2003 - tong ngirim email anu teu dipénta, kalebet unsubscribe fungsional dina sadaya email, sareng tong nganggo parangkat lunak panén alamat. Inpo nu leuwih: Act Spam 2003
  • UU Perlindungan Data Federal Jérman (DE) - tong ngirim email anu teu dipénta, anjeun kedah ngagaduhan ijin. Entong nyumputkeun idéntitas anu ngirim, nyayogikeun alamat anu valid pikeun pamundut anu teu dikaluarkeun, sareng nyayogikeun buktina daptar upami ditaros. Inpo nu leuwih: UU Perlindungan Data Federal

nu Arahan Uni Éropa ngeunaan Privasi ogé dilarapkeun ka sadaya anggota UÉ. Numutkeun ka Arahan Uni Éropa ngeunaan Privasi, anjeun kedah ngagaduhan ijin anu jelas sateuacan ngirim email komérsial, pilihan kaluar atanapi langganan langganan kedah gampang sareng jelas pikeun anu nampi pesen komérsial, sareng anjeun kedah patuh kana aturan tambahan masing-masing nagara .

ieu infographic ti Vertical Response nyorot bédana hukum spam konci ti nagara-nagara di Amérika Kalér sareng Éropa.

Hukum Spam - US, CA, UK, AU, GE, Eropa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.