SPAM beurang

spamMalah ku sadaya saringan SPAM di dunya, kuring masih kéngingkeun SPAM. Hate SPAM, tapi kuring kedah ngaku salah sahiji kasenangan anu salah kuring nalika nyeken SPAM, kuring condong maca sababaraha hal. Kuring gancang nyeken aranjeunna pikeun nyobian ngaidentipikasi hal-hal anu kawengku ku filter anu koméntar anu sah. Saban sakali, sanaos, kuring nyeken permata sakedik.

Ieu Spam Koméntar anu dipikaresep kuring dinten ieu:

Halo. Pujian kuring pikeun halaman wéb anu saé pisan. Kuring gaduh waktos anu saé pikeun ningali ucing pikaresepeun anjeun. Seueur suksés dina beternak.

Hah?

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Naha anjeun hoyong ngabagi tips beternak anjeun?

    Janten naon anu anjeun lakukeun? Lebetkeun aranjeunna di kamar, konci éta, uih deui dina tungtung dinten sareng bam, 10 anak ucing lucu anu neuteup ka anjeun? 🙂

    • 5

      Lucu teuing. Kuring sabenerna boga Jack Russell anu moal ngidinan sagala sato hirup lianna di imah urang. Korban kahijina nyaéta manuk urang, Ozzy. korban salajengna nya éta Gerbil putra abdi meuli keur putri abdi. Anjeunna pemburu… sabar sareng psikotik. Simkuring masih bogoh ka anjeunna, sanajan.

  4. 6

    Sababaraha komentar SPAM tiasa lucu. Naha anjeun nyobian nganggo salah sahiji plugins panyalindungan spam komentar matematika? Kuring mendakan aranjeunna efektif pisan pikeun ngahalangan SPAM.

    Ieu anu kuring dianggo:
    Math Comment Spam Plugin.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.