SPAM beurang

spamMalah ku sadaya saringan SPAM di dunya, kuring masih kéngingkeun SPAM. Hate SPAM, tapi kuring kedah ngaku salah sahiji kasenangan anu salah kuring nalika nyeken SPAM, kuring condong maca sababaraha hal. Kuring gancang nyeken aranjeunna pikeun nyobian ngaidentipikasi hal-hal anu kawengku ku filter anu koméntar anu sah. Saban sakali, sanaos, kuring nyeken permata sakedik.

Ieu Spam Koméntar anu dipikaresep kuring dinten ieu:

Halo. Pujian kuring pikeun halaman wéb anu saé pisan. Kuring gaduh waktos anu saé pikeun ningali ucing pikaresepeun anjeun. Seueur suksés dina beternak.

Hah?

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Perhatosan ngabagi tip pembibitan anjeun?

    Janten naon anu anjeun lakukeun? Pasang aranjeunna dina rohangan, ngonci, balik deui dinten sareng bam, 10 anak ucing lucu imut neuteup ka anjeun? 🙂

    • 5

      Lucu teuing. Kuring saleresna ngagaduhan Jack Russell anu henteu ngijinkeun sato hirup anu sanés di bumi kami. Korban kahijina nyaéta manuk kami, Ozzy. Korban anu salajengna nyaéta Gerbil putra abdi mésér kanggo putri abdi. Anjeunna tukang moro ... sabar sareng psikotik. Kami masih bogoh ka anjeunna, sanaos.

  4. 6

    Sababaraha koméntar SPAM tiasa lucu. Naha anjeun parantos nyobian nganggo salah sahiji plugins panyalindungan spam komén matématika? Kuring parantos mendakan aranjeunna épéktip pisan pikeun ngahalangan SPAM.

    Ieu anu kuring anggo:
    Plugin Spam Koméntar Matematika.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.