Top 10 ISP Spamming Bisa Ngareuwaskeun Anjeun

ti Spamhaus. Ieu leres pisan konyol, sanés? Verizon sareng ATT (kalayan Yahoo!) duanana ngagentos kamampuan ngahambat Spam na ... tapi aranjeunna jauhna ISP anu sumber paling seueur spam! Upami Spamhaus tiasa ngaidentipikasi masalah ieu sareng ngalacak aranjeunna deui, naha Verizon sareng ATT (sareng anu sanésna) henteu tiasa rajin ngalacak sareng mareuman pangguna ieu?

Réréncangan séhat kuring, Bill, ngagaduhan kiasan anu paling saé pikeun kaayaan sapertos kieu… Siga tukang ngabasmi ngaleupaskeun manuk gagak!

10 ISP Spam Layanan Goréng
Sapertos dina 02 Juni 2007
pangkat
Network
Jumlah Ayeuna
Masalah Spam Dipikawanoh
1
verizon.com
2
att.net
3
vsnlinternational.com
4
xo.com
5
comcast.net
6
pccwglobal.com
7
cnuninet.com
8
yipes.com
9
fibertel.com.ar
10
mzima.net

2 Komentar

  1. 1

    Upami anjeun leres-leres hoyong nyandak pendekatan Machiavellian ka dinya, naon cara anu langkung saé pikeun spam tibatan dina posisi ISP? Upami anjeun gaduh e-mailbox, naon anu ngahambat anjeun? = (Saliwat éta hal leungitna konsumén.

    Sahenteuna Yahoo, Google, sareng MSN henteu aya dina daptar.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.