Anjeun Henteu Meunangkeun Nyarios Gigs Kusabab Ayana Online Anjeun

Depositphotos 8330464 s

Salami presentasi kuring dinten Sabtu ka Asosiasi Pembicara Nasional, Kuring ngabagi presentasi sareng ngadukung data pikeun panyatur pikeun ngartos naha eusi sareng strategi sosial mangrupikeun konci pikeun usaha nyalira dina ngawangun otoritas sareng mendakan kasempetan nyarios. Éta mangrupikeun kelompok anu luar biasa pikeun diajak ngobrol kumargi aranjeunna masihan kuring seueur nilai dina eupan balik ku nyarios nalika kuring nyayogikeun aranjeunna dina ngamajukeun kapentingan aranjeunna. Abdi ngahaturkeun pisan ka Karl Ahlrichs pikeun kasempetan éta, dirina pamimpin pikeun nyarios ngeunaan modal insan sareng kasehatan.

Seueur panyatur umum anu hadir kéngingkeun kasempetan ngalangkungan panyatur di eSpeakers jeung Halaman wéb NSA. Kasempetan séjén datang ku cara lisan. Kusabab ieu, aya sababaraha cangcaya kana épéktipitas eusi sareng média sosial pikeun seueur profesional ieu anu parantos aya di sirkuit mangtaun-taun.

Sanaos leres yén aranjeunna tiasa dipendakan ngalangkungan situs ieu, naha atanapi henteu ngagaduhan reputasi na otoritas online penting pisan pikeun nutup kasempetan online. Upami kuring badé ngébréhkeun rébuan atanapi puluhan rébu dolar dina nyéwa juru pidato umum, naon saur anjeun kamungkinan calon koordinator acara atanapi bisnis teras nalungtik ayana online anjeun pikeun video sareng potongan kapamimpinan panginten dibagi via wéb?

Upami anjeun narasumber umum sareng persaingan anjeun parantos biantara diédit sacara propésional dina Youtube, hiji byline dina Wall Street Journal, sareng situs wéb anu hebat dimana aranjeunna ngajaga kalénder aktif acara ogé perpustakaan sumberdaya - naon anjeun pikirkeun kasempetan anjeun nyarios dina acara éta upami anjeun henteu sami? Sangkaan kuring nyaéta anjeun kaleungitan seueur kasempetan.

Hiji spéker khusus henteu payu. Anjeunna nyuarakeun kaprihatinanana yén saleresna ngan aya omong kosong di luar sana anu anjeunna mendakan nalika anjeunna milari kontén anu bakal janten nilai pikeun pemirsa. Kuring bébéja anjeunna yén kuring miharep éta leres ngeunaan industri kuring, dimana aya persaingan anu luar biasa sareng réréncangan kuring ngabagi inpormasi anu luar biasa. Kuring miharep kuring aya di industri anu henteu ngagaduhan kontén kualitas online ... sabab kuring leres-leres damel dina ngadominasi pasar éta! Éta sanés masalah ... éta mangrupikeun kasempetan.

Dina acara satengah dinten, urang ngalangkungan tahapan ngawangun ayana média sosial anjeun sareng otoritas online. Éta pendekatan anu dipentaskeun:

Tahap Ngawangun Otoritas Média Sosial

Opat Tahap Ngawangun Otoritas Online

  1. advokasi - ngadangukeun, ngaréspon sareng pendak sareng pamimpin di industri anjeun sareng prospek anu anjeun nyobian nyambung. Pikirkeun ieu ngan saukur ngamimitian paguneman.
  2. kapercayaan - netepkeun anjeun salaku sumberdaya sareng jalma anu tiasa masihan nilai pikeun industri. Ngadidik jalma, ngabagi eusi anu dikurasi, sareng ngadamel perkenalan pikeun masangkeun jalma anu ngagaduhan masalah sareng anu gaduh solusi.
  3. nu haladir - ayeuna anjeun parantos nyambung, waktuna pikeun ngagedékeun, ngamajukeun sareng ngahibur pemirsa anjeun sahingga anjeun tiasa ngawangun hubungan pribadi sareng émosional sareng aranjeunna.
  4. masarakat - pemirsa ngupingkeun, tapi komunitas nyarios atas nami. Grail suci média online nyaéta nalika pemirsa anjeun promosi anjeun tibatan anjeun kedah ngalakukeun sadaya padamelan.

Larapkeun ieu deui kana pidato umum sareng bayangkeun kasempetan nalika komunitas anjeun mimiti nungtut kadatangan anjeun dina acara atanapi nyarankeun anjeun pikeun intina salajengna di juru!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.