SpeakPipe: Pasang Suratsora dina Halaman Wéb anjeun

SpeakPipe

Upami bisnis anjeun henteu ngagaduhan sumber daya pikeun ngatur telepon sareng ngaréspon unggal paménta anu ngalangkungan situs anjeun, anjeun panginten badé masang aplikasi voicemail sapertos SpeakPipe dina situs anjeun. Daripada live chat atanapi contact form, SpeakPipe ngamungkinkeun datang anjeun pikeun ngarekam pesen nganggo perekam hiji-tombol na!

spokepipe-popup

SpeakPipe ngagaduhan sababaraha pilihan anu dibasajankeun gratis dugi ka $ 39 per bulan. Pakét bénten-bénten, nyayogikeun pilihan anu béda pikeun total jumlah pesen, lilana pesen, ingetan, jumlah situs, halaman Facebook, bewara email, dukungan sélulér sareng bahkan daptar bodas. Upami anjeun mayar taunan, anjeun kéngingkeun diskon 25%.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.