Anjeun Nyéépkeun 83 Poé Dina Ngirim Email

140612 Cirrus eBook pg6.jcf.

Salesperson rata-rata log langkung ti 2,000 jam per taun ngeunaan komunikasi bisnis, kalolobaanana pikeun tugas anu khusus-peran (39%) sareng maca / ngajawab email (28%). Sanaos sigana média sosial janten modeu komunikasi anu pang populerna, sabab 72% perusahaan ayeuna ngagunakeun média sosial dina sababaraha bentuk, email masih janten karesep luhur diantara usaha di sakumna dunya. Numutkeun kana Laporan Institute Global McKinsey, 87 milyar surélék disusun unggal dinten. Tina urang Amerika yuswa 12 taun ka luhur, 94% ngagunakeun email na sacara rutin, 58% diantarana mariksa koropak-koropak anu pang énjingna.

140612_Cirrus_eBook_pg5.jcf.

Email ngéléhkeun sadaya saluran pamasaran sanés ku dua kali ROI, $ 40.56 kanggo unggal $ 1 anu dianggo dina pamasaran email. Kusabab komunikasi email henteu nunjukkeun tanda-tanda kalem, usaha pinter ngaoptimalkeun platform ieu. Wawasan Cirrus nawarkeun naséhat pikeun saha waé anu narékahan jembatan antara Gmail sareng Salesforce dina ebook gratis na Integrasi Parangkat Lunak Salajengna.

140612_Cirrus_eBook_pg6.jcf.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.