Spigit: Ngatur Inovasi

spigit

Pidéo ieu ti Spigit, anu ngumumkeun a ngahiji sareng sponsor kami di Mindjet, jantenkeun sababaraha hal konci dina pidéo ieu anu matak teu kedah dipopohokeun:

  • Inovasi = Idéal + Palaksanaan. Ideu ku nyalira sanés inovatif, éta kedah dipilampah.
  • Gagasan anu paling populér henteu salawasna ideu pangsaéna pikeun hasil bisnis. Seringna, kami parantos nonton perusahaan palu unggal masalah palanggan ngan ukur ningali bisnis na gagal. Kadang-kadang naon anu dipénta ku nasabah henteu pantes tina usaha ti perusahaan anjeun atanapi ngungkulan nilai harga anu dibayar ku nasabah. Palanggan henteu salawasna katuhu.

Platform Inovasi Perusahaan Spigit dianggo ku mérek terkenal di dunya pikeun nyiptakeun produk sareng jasa énggal, ngirangan biaya sareng ningkatkeun padamelan padamel sareng pelanggan. Ngamangpaatkeun outsourcing, tujuan didorong kolaborasi sosial, mékanika permainan sareng data ageung analytics, Spigit ngabantosan perusahaan ngaidentipikasi sareng ngaéksekusi ideu transformatif ti karyawanna sareng konsumén dina skala pikeun ngajalankeun hasil bisnis. Langkung 3000 perusahaan, kalebet mérek terkenal di ritel, Podomoro, Keuangan, Teknologi, Pamaréntah, Asuransi, Utilitas sareng industri Farmasi nganggo Spigit pikeun ngajantenkeun inovasi janten misi kritis, tiasa diulang deui, diprediksi sareng diitung prosés bisnis.

spiget-produk

Spigit ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngatur sareng ngutamakeun ideu anu dikerjakeun ku masarakat pikeun ngahontal:

  • Tumuwuh Transformatif - Nyiptakeun aliran pendapatan anyar, ningkatkeun produk sareng jasa sareng kéngingkeun kalapa kalapa ku ngajantenkeun inovasi salaku prosés bisnis anu kritis sareng tiasa diulang dina organisasi anjeun.
  • Kekecapan Biaya - Karyawan anjeun terang. Milarian solusi énggal pikeun masalah tradisional, ngirangan biaya ngalangkungan inovasi prosés sareng ngalancarkeun padamelan.
  • ROI sosial - Kengingkeun hasil anu tiasa diukur sareng ngaktipkeun kolaborasi anu didorong tujuan pikeun méréskeun tantangan bisnis nyata dina garis waktos.
  • Ngalibetkeun Rame - Jalma anjeun terang. Ningkatkeun Dursasana pagawé sareng kéngingkeun wawasan pelanggan anu bermakna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.