Spin Anjeun Nyetir Panilitian sareng Teu Percaya

kapercayaan

Abdi yuswa 44 taun ayeuna sareng kuring sok émut ka kolot sareng nini-nini kuring nyarios yén aranjeunna henteu kantos ningali pamilihan anu langkung parah ... sareng unggal pamilihan umum. Kuring henteu yakin yén pamilihan umumna janten langkung parah, sigana kuring tiasa waé yén urang ngan saukur beuki kuat dina kapercayaan urang sareng urang henteu ngantep teuing ngageser. Kuring kantos nalungtik naon pernyataan politikus anu langkung seueur tibatan anu biasa, sareng kuring kagum kana sabaraha puteranana.

Dua puluh taun ka pengker, kuring henteu tiasa milarian dina Youtube sareng ningali tanda petik anu leres atanapi flip ka Wikipedia pikeun ningali detail spin. Dinten ayeuna, kuring ngalaksanakeunana tina iPad nalika nuju calik dina sofa sareng nonton politikus éta. Kuring ngalakukeun éta sabab putaran aranjeunna ngawangun kacurigaan kuring. Upami kuring percanten ka aranjeunna, kuring henteu yakin kuring bakal nyatana-nyatana sacara real-time. Aturan anu sami diterapkeun pikeun bisnis, produk atanapi jasa anjeun.

kapercayaan1

Isu konci nyaéta politikus urang nyobian nyekel éta kasampurnaan mérek éta umum pisan puluhan taun ka pengker sareng éta tiasa dilaksanakeun dina média. Dina siklus warta 24 jam ieu sareng perékam pidéo ngeunaan politikus ampir unggal menit sadidinten, mérekna henteu tahan kasempetan. Hasilna nyaéta unggal salah lakukeun disuarakeun ku situs oposisi sareng stasiun anu ngahontal unggal juru dunya. Teu anéh, numutkeun ka Gallop, éta ngan ukur 1 ti 10 urang Amerika nyatujuan tina kinerja kongrés.

Masalahna nyaéta manusa gampang lepat sareng henteu sampurna. Janten nalika spin pamasaran para politikus ningkat, panilitian sareng teu percanten ka politikus éta ningkat dina tingkat anu langkung ageung. Kecap politik sareng pamasaran ampir ditukeurkeun. Kampanye politik nganalisis pamirsa, ngagosok kecap-kecap, kelas géografi sareng ékonomi hyper-target. Sora siga pemasar.

Aya pelajaran pikeun para pemasar dina pengawasan sareng panolakan para politikus. Langkung seueur anjeun ningkatkeun puteran produk sareng jasa anjeun, langkung kamungkinan anjeun henteu ngan ukur nganikeun reputasi anjeun ... anjeun bakal ngancurkeunana. Langkung seueur pamasaran anjeun nerapkeun, beuki jero teu percaya sareng langkung seueur panilitian bakal diterapkeun. Malah sareng klien kami nyalira, kuring salawasna konservatif dina netepkeun ekspektasi kuring. Leungit tujuan tiasa dihampura ku palanggan anjeun. Bohong ngeunaan tujuan moal pernah janten.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.