Spiro: Dursasana Penjualan Proaktif Ngagunakeun AI

Manajemén Hubungan Spiro Proaktif

Spiro ngagunakeun kecerdasan buatan pikeun masihan pamimpin penjualan anjeun wawasan anu tiasa ditindak sareng perwakilan penjualan anjeun saran proaktif pikeun léngkah pangénggalna pikeun mantuan nyegah kasempetan leungit na ningkatkeun produktivitas penjualan.

Klién Spiro ngalaporkeun sababaraha hasil anu saé, diantarana:

  • Kamampuh ngumpulkeun 16 kali langkung seueur data
  • Kamampuh pikeun anjeun atanapi tim penjualan anjeun pikeun ngahontal 30% langkung prospek dina waktos anu sami.
  • Kamampuh caket 20% langkung penjualan poéna

Mangpaat Spiro Kalebet

Spiro ngenalkeun pendekatan anyar pikeun penjualan otomatis: manajemén hubungan proaktif.

  • Fokus kagiatan tim - Asistén Spiro nyayogikeun pangguna daptar daptar tugas harian AI sareng prioritas pangguna anu ngamaksimalkeun kaluaran.
  • Ningkatkeun produktivitas tim - Telepon VoIP internal sareng daptar sauran anu dihasilkeun AI ngamungkinkeun tim pikeun ngahontal langkung seueur prospek, sareng logging panggero otomatis ningkatkeun efisiensi tim.
  • Mastikeun Dursasana aktip - Spiro nyayogikeun panginget-nginget proaktif dumasar kana paguneman pikeun mastikeun yén henteu aya kasepakatan ngalangkungan retakan.
  • Ngagancangkeun kamajuan deal - Spiro nganalisis skor Dursasana sareng museurkeun reps kana kasempetan anu paling dipikaresep pikeun nutup.
  • Maksimalkeun pungsi win-rates - Spiro nyayogikeun pisibilitas pipa lengkep sareng pandangan anu tiasa dipilampah pikeun ngabantosan nyegah poéna anu leungit.

Dursasana Penjualan Ramalan

  • Prakiraan Penjualan - Spiro nyayogikeun pisibilitas pinuh kana pipa anjeun sareng masihan skor Dursasana deal pikeun ningkatkeun akurasi.

Spiro Penjualan Ramalan

Spiro henteu ngagentoskeun alat otomasi pamasaran (tibatan, éta ngahijikeun sareng alat-alat éta), tapi anjeun tiasa ngirim email anu disayogikeun kana daptar anu ditargetkeun 500 kontak, kalayan kamampuan ngajadwalkeunana pikeun waktos sareng kaping ka payun.

Jadwalkeun Spiro Demo

Hatur nuhun khusus kanggo Sheryl di KabinetM kanggo mendakan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.