Spoutable: Iklan Asli pikeun Pengunjung angkat

iklan pituin spoutable

Upami anjeun panerbit, monetisasi pemirsa sok janten tantangan - utamina upami anjeun dina situs inpormasi. Iklan tampilan kasohor kirang performa upami dibandingkeun sareng metode iklan anu sanés, janten penerbit kaleungitan iklan anu ditargetkeun pisan anu dijalankeun dina milarian sareng sosial. Iklan pituin parantos sumping salaku sarana pikeun ngajalankeun pendapatan pikeun penerbit - tapi kuring kantos nyerat sateuacanna éta tiasa ngahasilkeun biaya pikeun kapercayaan mérek.

Spoutable mungkin gaduh solusi anu idéal - sareng kami parantos nyobian di dieu Martech Zone. Babarengan iklan anu dijalankeun dina kontén (anu tiasa janten icky), aranjeunna nawiskeun kaluar hajat solusi éta rada saé. Nalika batur nuju siap-siap ninggalkeun situs anjeun, geulis over-lay panel nembongan anu nawiskeun sababaraha pilihan pikeun pangguna. Dina situs kami, panel ngahasilkeun dalapan tulisan anu dikurasi pikeun pemirsa.

spoutable-penerbit

Spoutable nawiskeun rangkeian lokasi sanés anu tiasa dianggo dina desktop sareng mobile:

lokasi spoutable-ad-lokasi

Abdi resep pisan solusi ieu kusabab éta henteu ngaganggu pangguna aktipitas anu resep kana situs kami. Éta ukur ditingalikeun ka pangguna anu parantos kaluar tina situs. Duanana pangiklan sareng penerbit tiasa ngawaskeun séépkeunana sacara real-time.

ngalaporkeun spoutable

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Spoutable.

 

 

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.