Spredfast: Manajemén Média Sosial Perusahaan

SMMS Grafis

Sistem Manajemén Média Sosial lengkep nyayogikeun platform anu ngahijikeun pikeun ngiringan sareng ngaktipkeun konsumén sareng kipas dina sadaya saluran sosial. Spredfast diluncurkeun taun 2010 pikeun nyayogikeun perusahaan perusahaan sareng agénsi kalayan solusi lengkep pikeun ngatur sadaya jaringan sosial anu aya hubunganana sareng lokasi anu terpusat.

Spredfast SMMS Museurkeun Area Anu Penting pikeun Perusahaan

  • organisasi - Organisasi anu fléksibel ku prakarsa, tim persetujuan sareng aliran kerja khusus, idin anu jero sareng pangarahan anu asup.
  • Dursasana Sapopoé - Penerbitan multichannel, kalénder kontén terpusat, papacangan langsung sareng réspon ti Koropak Sosial sareng ngalirkeun tindakan umum.
  • Repository perusahaan - Média sareng réspon réspon dibagi dina Perpustakaan Eusi, Repository sentral tina jalur Inok paguneman sareng Dursasana sareng pilihan kaamanan tinggi.
  • Platform Sosial - Nyebarkeun, ngawaskeun, ngiringan sareng ngalaporkeun di Facebook, aplikasi Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Flickr, SlideShare, Blog sareng seueur deui.
  • Analytics sareng Ngalaporkeun - Brand kana tingkat pesen analytics, integrasi sareng Google Analytics sareng Omniture, perawatan pelanggan analytics jeung analisa efektivitas eusi.

Kaca Panerbitan Spredfast
spredfast-publishing-halaman

Koropak Sosial Spredfast
Spredfast-Sosial-Koropak

Kaca Produk Spredfast
spredfast-product-page

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.