Ieu Spring Break?

Hammock Ieu kosong!Minggu ayeuna kuring nuju liburan. Ampir ngajantenkeun kuring seuri nyarios pisan. Kieu kumaha liburan kuring bade dugi ka ayeuna:

  1. Ngeunaan belasan situs kuring (atanapi situs klien kuring) nuju ditingkatkeun ayeuna. Situs-situs dialihkeun kana sérpér anu énggal, gancang sareng versi terakhir tina sadaya parangkat lunak. Éta, tangtosna, ngarah kana DNS masalah (situs sahabat kuring sareng klien dialihkeun ka halaman spammer sadayana wengi… ugh!), masalah sambungan database, masalah versi, masalah téma, masalah plugin… anjeun namina. Kuring dugi ka jam 6:30 énjing ayeuna ngalereskeun masalah. Kuring gaduh hiji situs deui (leres, sami waé!).
  2. Kuring gaduh halaman wéb anu kuring ngaluncurkeun minggu ieu (kumargi kuring henteu gaduh waktos sanés) anu ayeuna kasép dina pangembangan. Nanging, dugi ka ayeuna lumayan saé. Kuring parantos ngamuat database Geographic binér tina Alamat IP ti Maxmind sareng kode tulisan anu bakal otomatis museur peta dumasar kana pangguna anu nganjang. Versi gratis tina API henteu akurat teuing tapi sahenteuna ngarahkeun jalma ka daérah anu leres.
  3. Peta Indianapolis

  4. Pagawean parantos ngamimitian ngawangun plugin pikeun WordPress pikeun ngajantenkeun User Interface langkung bersih. Pungsina henteu robih, tapi katingali sareng raos langkung saé (tingali dihandap). Kuring parantos naros ka Sean Gék ku Laptop pikeun mantuan kuring kaluar. Abdi henteu kunanaon kalayan desain WP sareng masalah cross-browser, tapi kuring yakin Sean tiasa nyandak ieu anu asal.
  5. Nice Tinjauan Admin

  6. Sareng tangtosna, murangkalih abdi aya di bumi. Putra abdi nuju siap-siap pikeun Prom sareng badé angkat Indiana Universitas. Putri abdi nganggo "mode kabogoh" lengkep janten teleponna disada teu lirén sareng nonoman lumpat sareng kaluar sapertos Stasion Grand Central. Abdi badé ucul tina jandéla! Kabeneran, kuring aya di lantai dua.
  7. Tambihkeun kana ieu yén kuring badé ningkatkeun konsultasi kuring (kuring nampi potongan taunan panghasilan taun kamari tanpa éta) janten saminggu kuring pinuh ku telepon sareng dahar beurang.

Kumaha éta pikeun liburan? Abdi henteu sabar ngantosan deui damel kanggo istirahat! (Henteu!)

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug, ngarepkeun damel sareng anjeun dina plugin admin.

    Kuring parantos ngalaksanakeun sakumpulan plugin WP khusus pikeun jalma tapi henteu pernah ngaluarkeun hiji ka masarakat tapi éta badé robih dina dinten-dinten anu bakal datang pas kuring ngajalankeun sababaraha tés deui.

    Upami jadwal anjeun… eh, waktos liburan ngamungkinkeun 🙂 Abdi hoyong anjeun nyepak ban.

  3. 3
  4. 4

    Abdi resep pisan kana plugin WordPress anu anjeun nyarios. Ieu aneh yén sagalana ngeunaan WP batu iwal eta ngeposkeun panganteur! Masalahna kuring nyaéta yén éta pabalatak teuing, sareng anjeun moal tiasa ngaleungitkeun clutter sareng fokus kana tulisan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.