E-commerce Takeaways tina Usaha Pamasaran Awal Spring

jualan email e-commerce

Sanaos cinyusu nembé nembé muncunghul, para palanggan rarang badé ngamimitian dina pamutahiran bumi sareng proyek beberesihna, teu kakantun mésér papakéan spring anyar sareng badé wangenan saatos usum hibernasi usum salju.

Kahirupan masarakat pikeun teuleum kana sababaraha kagiatan musim semi mangrupikeun supir utama pikeun iklan bertema spring, halaman badarat sareng kampanye pamasaran sanés anu urang tingali ti mimiti Pébruari. Masih aya kénéh salju dina taneuh, tapi éta moal ngeureunkeun konsumén nyandak kaputusan mésér cinyusu engké daripada engké.

Pikeun perusahaan pikeun suksés narik perhatian masarakat pikeun produk cinyusu, aranjeunna kedah milarian cara pikeun payuneun aranjeunna sateuacan Maret 20, dinten mimiti usum semi.

Dina upaya nganalisis efektivitas kampanye cinyusu awal para pemasar, urang ngalacak langkung ti 1500 angka pembuangan perusahaan e-commerce sareng statistik pamasaran ulang email pikeun sasih anu dugi ka 20 Maret. Opat industri anu urang pokuskeun nyaéta DIY & Perbaikan Bumi, Diét & Kaséhatan, Pakéan, sareng Perabotan & Barang.

Ieu sababaraha hal anu paling pikaresepeun tina data, anu disorot dina infographic di handap ieu:

2017 spring ecommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.