Waktos pikeun Springtime Tune-Up Stratégi Marketing Anjeun

Ngabersihan Spring Stratégi Marketing Anjeun

Sakali-sakali, penting pikeun marios strategi pamasaran anjeun. Paripolah konsumen robih kana waktos, strategi pesaing anjeun robih kana waktos, sareng platform pamasaran digital robih ku langkungna waktos.

Musim semi aya di dieu, sareng ayeuna waktos anu pas pikeun merek pikeun nyegerkeun usaha pamasaran digitalna. Janten, kumaha pamasar ngaleungitkeun kerumitan tina strategi pemasaranna? Dina infographic MDG anyar, pamiarsa bakal diajar taktik digital anu lami sareng capé pikeun miceun cinyusu ieu, sareng mana téknik pamasaran énggal, anu bakal ngabantosan aranjeunna ngembangkeun usahana dina musim-musim anu bakal datang.

Ieu sanés catetan munggaran anu kuring tingali yén Youtube pecah deui salaku saluran pamasaran anu hadé pikeun perusahaan. Kumisan ti mesin pencari kadua pangageungna, pangaruh visual tina pidéo sering teu diperhatoskeun ku usaha. Sacara pribadi, kuring terang kuring kurang dina strategi video ogé. Éta bakal sumping, sanaos, kuring janji! Pidéo mangrupikeun salah sahiji inpormasi anu anjeun badé mastikeun yén anjeun saé - ti audio, dugi ka pencahyaan, dugi ka produksi vidéo, sareng kontén ... éta sadayana kedah ngahiji ogé pikeun numuhkeun pamirsa sareng kéngingkeun pangsa pasar.

MDG Advertising urang Ngabersihan Spring pikeun Pemasar Digital: 4 Hal Anu Kedah Dipigawe Ku Merk Ayeuna wincikan opat hal anu kedah dipeunteun ku Pemasar salaku spring aya di caket dieu:

  • nu mana jaringan sosial pemasar kedah kalibet - 73% déwasa Amérika nganggo Youtube, sedengkeun ngan 68% anggo Facebook
  • Pentingna meresihan data sareng ngamankeunana leres - 75% konsumén yakin kaseueuran firms henteu nanganan data pribadi sénsitip tanggung jawab
  • kunaon speed beban mobile mangrupakeun prioritas utama - 53% pengunjung situs sélulér ngantunkeun halaman anu langkung lami langkung ti tilu detik pikeun dimuat
  • Kunaon pamasar kedah sadayana atribusi pamasaran - Ngan 31% pemasar anu nganggo atribusi kana seueurna / sadayana kampanye na

Poé isuk ayeuna abdi gugah dugi ka 4 inci salju ... janten kuring cicing di bumi sareng ngalangkungan masing-masing ieu sareng klien kuring sorangan pikeun mastikeun yén urang sadayana ngalih ka arah anu bener. Abdi nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami!

Pamasaran Spring

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.