Sprout Sosial: Nyiptakeun, Sawangan, sareng Atur Bot Obrolan Sosial

Sprout Pangembang Bot Sosial

Bot obrolan sadayana ngamuk sareng alesan anu hadé. Ngahénpon réspon sareng néwak data kualifikasi bakal ngahemat penjualan, média sosial, sareng tim layanan palanggan anjeun sajumlah waktos sareng tanaga. Bot obrolan unggal bit saé pisan sapertos anu sateuacanna. Konsumén bahkan moal sadar yén aranjeunna nuju kaayaan sistem réspon anu cerdas - sareng tiasa langkung bahagia dina jalan gancang inpormasi anu ngabantuan, akurat.

Sprout Sosial parantos ngaleupaskeun dua bot, hiji kanggo Pesen langsung Twitter sareng anu sanés kanggo Facebook Messaging. Evernote dilaksanakeun a Chatbot Twitter kana strategi perawatan palanggan sosialna sareng nambihan jumlah pelanggan anu dibantosan ngalangkungan Pesen Langsung unggal bulan ku 80%. Upami anjeun hoyong parios aranjeunna, @Evernote@Monarch@BloomsburyBooks jeung @GVCMortgage parantos nyebarkeun Twitter chat bot.

Kaca Komposer Bot Sosial
Sprout Pangembang Bot Sosial

Maca langkung seueur ngeunaan Twitter DM Chat Bot

Kaca Konfigurasi Bot Sosial

Sprout Sosial Chat Bot Pembina

Bot obrolan sosial ngaktipkeun tim dukungan palanggan mérek pikeun program tangkal Balesan Gancang pikeun nungkulan pamundut konsumen - teu kedah tukang coding! Ngaliwatan ieu Bot Pangwangun fitur ti Sprout, bot tiasa diprogram pikeun masihan paguneman ka agén manusa nalika inpo awal dikumpulkeun pikeun nyepetkeun prosés.

Sprout Sosial Bot Smart Box

Sprout Sosial Bot Smart Box

Bot Sosial

Maca Langkung seueur ngeunaan Facebook Messenger Chat Bot

Sprout Social's Twitter Direct Message Chat Bot

Sprout Sosial urang Facebook Messenger Chat Bot

Jadwalkeun Demo Sosial Sprout

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.