Panipuan Kupon Starbucks: Naha henteu barkod?

barkodKang Seth blog ngagaduhan catetan ngeunaan snafu kupon anu kirang diurus di Starbucks. Numutkeun ukuran Starbuck, kuring henteu ngartos naha aranjeunna henteu ngahijikeun strategi kupon sareng barcoding. Ieu mangrupikeun téknologi anu cukup saderhana sareng murah ... ngan ukur peryogi validasi dina komputer Point of Service.

Kumaha anjeun tiasa ngalakukeun ieu? Kaseueuran padagang parangkat lunak pamasaran email ngamungkinkeun String Substitusi (upami henteu, ngalih ka TargetTarget). Éta hartosna anjeun tiasa sacara gampil ngalirkeun senar dina jalur gambar. Senar anu diliwatan dina waktos email dibuka leres ngawangun barkod sacara dinamis, janten Starbucks tiasa gampang énkripsi sababaraha kode kupon - unik pikeun palanggan - sareng kaluarkeun salaku barkod.

Nalika ditebus, kasir tiasa nyeken email kalayan barkod dina éta. Nilai na katingali dina jero sistem teras dipariksa pikeun kaaslian JEUNG panebusan. Salaku tambahan, panebusan kupon tiasa didaptarkeun deui kana Alamat Email anu saleresna - nyayogikeun Marketer sareng sababaraha inpormasi anu berharga pikeun saha anu nebus kupon, sabaraha lami, dimana aranjeunna ngagaleuhna, sareng sajabana. Ieu data anu kuat! Pasti inpormasi anu bakal janten sumber anu hébat di jalan!

Kalayan sababaraha téknologi rak sareng sababaraha perencanaan saderhana, Starbucks tiasa nyalametkeun diri isin.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.