Starbucks Ngaluncurkeun Jaringan Sosial

Gagasan Starbucks kuring teu acan gugah geus nepi! Masang jaringan sosial pikeun nyungkeun eupan balik ti palanggan langsung ka toko anu aranjeunna bantosan tiasa janten ide anu goréng. Upami aya mérek ritel anu saleresna tiasa hasil ku jejaring sosial, Starbucks tiasa leres pisan. Mangrupikeun mérek ageung, éta dimana-mana, jalma-jalma kacanduan (sacara harfiah) kana produkna, sareng pelanggan resep.

Starbucks leres-leres ngalawan tembok. Aranjeunna leungiteun hérang sareng pengikut, biaya operasional naék, baristas ageung janten langkung sesah kanggo milarian, belanja konsumen kasep, sareng pesaing sapertos McDonalds mimiti ngambek ngeunaan kaleungitan sarapan. McDonalds bahkan paling luhur dina Starbucks dina tés rasa kana sirah ka sirah.

Naha kuring henteu sering di Starbucks

Pribadi, kuring nganjang ka Starbucks satengah sapertos anu kuring biasa. Kuring resep manggang premium anu kuring kéngingkeun ti imah kopi lokal kuring sareng ngahargaan kanyataan yén artos kuring badé balik kana perekonomian lokal. Starbucks kaleungitan hérang nalika kuring mimiti ningali aranjeunna sababaraha blok sajauh sareng anu sanésna sareng nirkabelna hargana kéngingkeun kuring $ 30 per bulan. Abdi ngan ukur di Starbucks nalika Greenwood Coffee House, Piala Kacang luar jangkauan.

jeung Howard Schultz deui dina korsi supir, panginten Starbucks tiasa nahan kasempetan. Urang tingali. Sangkaan kuring nyaéta Jaringan Sosial bakal ngagaduhan corak patalimarga, kuring bakal milih blog sareng eupan balik ngeunaan eusi anu kuring tiasa udagan sakedik langkung saé.

Naon ideu kuring pikeun Starbucks? Korsi anu raoseun.

10 Komentar

  1. 1

    Kopi anu pantes yén anjeun henteu kedah dokter kalayan satengah ping produk susu kanggo ngacok éta mangrupikeun ideu Starbucks kuring.

  2. 2
  3. 3

    Kuring lirén nginum Starbucks nalika baristas lirén ningali anjeun nalika nyandak pesen anjeun sareng masihan deui parobihan. Henteu aya anu ngéléhkeun layanan palanggan kelas dunya, sareng Starbucks serius teu aya dina éta. Heran naha latihan satengah dinten éta ngabantosan ??

  4. 4

    Starbucks parantos janten McDonalds kopi, numutkeun kuring. Sakumaha didadarkeun ku Eric di luhur, layanan palanggan leres-leres turun. Staf biasana sigana henteu resep cara aranjeunna ngalakukeun di seueur tempat saji, sareng kualitas produkna henteu saluyu (sanaos kuring bakal nyarios yén di McDonalds éta konsisten pisan, sanés kuring tuang di dinya sering deui). Aranjeunna parantos nyandak anu biasana ngagaduhan cache anu tangtu sareng ngajantenkeun biasa.

    Dina pertahanan aranjeunna, kuring henteu yakin kumaha anjeun kedah ngajaga margin laba dina skala anu ageung di pasar anu kompetitif sapertos kopi ayeuna-ayeuna. Kuring anggap yén ku ngalengkepan dunya ku toko-toko Starbucks bakal aya karugian dina kualitas pangalaman anu anjeun tampi nalika anjeun sumping, tapi éta musibah. Abdi hoyong ningali aranjeunna ningkatkeun hal, tapi kuring pikir aranjeunna ngagaduhan masalah dina tangan.

  5. 5

    Kuring henteu terang naha Starbucks peryogi jaringan sosial langkung ti Bode Miller kedah ngaleupaskeun jaringan sosial ski SkiSpace. Éta jumlah pangguna anu nyiptakeun pangaruh jaringan sareng ngajantenkeun jaringan sosial berharga, janten situs Ecological sacara otomatis némbak sorangan dina sampéanna. Paling henteu, IMHO 😉

    • 6

      Sigana mah kuring satuju sareng anjeun, Dave. Kanggo 'istilah pondok', katingalina aranjeunna ngan ukur nyungkeun eupan balik sareng éta sanés sanés 'jaringan sosial' dina hartos anu khas. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naha aranjeunna nerapkeun 2 luhur - korsi nirkabel & nyaman gratis.

      Kadua jalma ngajaga pelindung langkung lami… hal anu teu dipikaresep ku imah kopi produksi massal. Anjeun teu payu langkung nalika teu aya tempat linggih!

  6. 7

    Urang ningali ieu sepanjang waktos sanés? Gagasan anu hébat, produk terobosan sareng perusahaan, timbangan pikeun ngamangpaatkeun mérek panas… teras mimiti ngembang sapertos gélo ku produk tambihan sareng lokasi sareng mimiti kaleungitan inti na.

    Kuring masih mampir ka Starbucks kuring sapopoé tapi kaleungitan seueur daya tarik na sapanjang jalan. Kuring resep yén Shultz aya deui dina sirah ... ngingetan Padamelan datang deui ka Apple ... éta kedahna ngadeukeutkeun deui pangalaman maturan aranjeunna. Sambungan média sosial sahenteuna muka panto ku cara anyar.

    Gagasan kuring pikeun aranjeunna nyaéta ngadangukeun sacara saksama pikeun alesan kunaon palanggan anu tos aya teu datang deui, anu sanés badé ka McDonalds sareng kunaon jalma-jalma mendakan teuing repot bahkan kanggo dipertimbangkeun. Hiji hal anu kuring nempatkeun di ditu nyaéta aranjeunna kedah ngeureunkeun nickle sareng meredupkeun pangalaman. Kuring satuju ngeunaan hookup nirkabel. Atoh, jawaban na aya di luar sana. Merek anu kuat pikeun aranjeunna henteu mendakan cara ngalereskeunana.

    Phil

    • 8

      Abdi satuju Phil. Kuring heran sabaraha leungitna ngan saukur kusabab Starbucks henteu ngagaduhan 'bau mobil anyar' éta?

      Janten trendi mangrupikeun yayasan anu rapuh pikeun ngawangun usaha anjeun sareng condong awan visi perusahaan ngeunaan dirina sareng pentingna. Saur seueur kasuksésan Starbuck nyaéta katerampilan inuman anu raoseun kalayan seueur kecap kalayan harga anu mahal.

      • 9

        Leres, gumbira mobil énggal parantos robih. Abdi émut nalika jalma biasa seuri kuring kusabab kuring lirén sareng nganggo basa asing anu anyar anu kuring pelajari.

        Anjeun panginten parantos pencét masalah inti pikeun aranjeunna ... kabeurangan atanapi peluncuran anu saé pikeun milari 'pangalaman énjing' anu kaleungitan jalan. Waktos bakal nyebatkeun.

  7. 10

    Sedengkeun kuring ogé ngapuji Starbucks pikeun nyiptakeun prosés anu nyandak palanggan kana prosés inovasi, aya ogé kakurangan anu anjeun henteu nyebatkeun. Pesaing, mimitian ti Peet's dugi ka hole-in-the-wall coffee shop, ogé tiasa ngakses diskusi inovasi Starbucks. Ieu mangrupikeun harta karun anu dipilarian ku palanggan, naon anu parantos diusahakeun, sareng naon anu tiasa dianggo atanapi henteu tiasa dianggo. Ka luhur, Starbucks ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun berinteraksi, sahingga nyayogikeun langkung seueur panilitian pasar gratis.

    Kuring masih resep naon anu parantos dilakukeun ku Starbucks, tapi upami kuring leutik-waktos kuring ogé bakal yakin kana papan saran unggal dinten!

    Langkung seueur ngeunaan topik khusus ieu tina sudut pandang kaunggulan bisnis di:

    http://www.evolvingexcellence.com/blog/2008/04/morro-bay-coffe.html

    pangalusna,
    Kevin

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.