12 Léngkah Ngawangun Permintaan pikeun Agénsi Anyar Anjeun

kantor dknewmedia

Minggu kamari mangrupikeun minggu anu saé di Dunya Pamasaran Media Sosial dimana kuring nyarios dina topik Marketing Influencer. Sedengkeun pemirsa biasana perusahaan milari naséhat ngeunaan cara nerapkeun dina strategi suksés, kuring balik ka bumi sareng gaduh patarosan anu saé tina salah saurang hadirin anu panasaran ngeunaan kumaha kuring ngawangun cukup pangaruh sareng paménta pikeun ngamimitian agénsi kuring sorangan.

Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa kéngingkeun kéngingkeun klien (anu mayar) kanggo kuring nawiskeun konsultasi sareng asah ... ku ngaevaluasi naon anu aranjeunna ayeuna gaduh, teras nawiskeun strategi, solusi, tips sareng prakték anu pangsaéna. Kuring terang yén blogging, buku, e-book, webinar, sareng video mangrupikeun tempat anu saé pikeun dimimiti. Dimana kuring mimiti janten solo sareng kumaha kuring nyandak bisnis kuring tumuh cukup sahingga kuring tiasa ngalakukeun sapinuh waktos?

Janten, naon anu kuring lakukeun pikeun ngamimitian agénsi kuring sareng kumaha kuring bakal ngalakukeun éta béda?

  1. Jaringan anjeun - Usaha anjeun henteu gumantung kana skor Klout anjeun, jumlah pengikut anu anjeun gaduh, atanapi peringkat milarian anjeun. Pamustunganana, bisnis anjeun bakal suksés dumasar kana investasi anu anjeun buat dina ngembangna sareng nyiptakeun hubungan pribadi sareng jaringan fisik anjeun. Éta henteu hartosna yén sosial henteu janten masalah, éta hartosna sosial moal janten masalah dugi ka anjeun tiasa nyambung sacara pribadi sareng anu aya di ujung keyboard anu sanés.
  2. Blog Niche - sadayana anu nyarioskeun média online nalika kuring ngamimitian blog, tapi teu aya anu nyarios sacara khusus ngeunaan solusi anu sayogi pikeun ngabantosan para pemasar. Éta leres-leres cinta kuring ... parantos damel di parangkat lunak salaku industri jasa sareng ngorondang Internét pikeun naon anu salajengna, kuring parantos janten alat alat goto pikeun jaringan kuring. Teu aya blog sanés di luar sana janten kuring ngamimitian kuring. Upami kuring tiasa deui, kuring bahkan bakal langkung ketat sareng topik, géografi, atanapi fokus industri kuring.
  3. Éta Komunitas - Kuring ngadatangan, mairan, ngamajukeun, ngabagi sareng masihan tanggapan ka pamimpin sanés di masarakat. Kadang-kadang kuring sadayana ngagaduhan perdebatan sareng aranjeunna ogé, tapi fokus kuring teras-terasan nambihan nilai ayana aranjeunna bari ngenalkeun nami abdi di luar sana. Cara anu hadé pikeun ngalakukeun ieu ayeuna nyaéta ngamimitian podcast sareng ngawawancara para pamimpin dina industri anu anjeun badé damel sareng.
  4. Nyarios - Média digital henteu cekap (napas!) Janten anjeun kedah mencét dagingna. Kuring janten sukarelawan pikeun nyarios dimana-mana lokal sareng nasional. Kuring teraskeun ningkatkeun kamampuan nyarios, kaparigelan nyerat (anjeun panginten ngabantah éta) sareng kaparigelan presentasi kuring. Nalika kuring nyarios dina hiji acara, kuring kénging ton langkung seueur tibatan ngan saukur blogging. Nanging, kuring kedah tetep blogging pikeun kéngingkeun kasempetan nyarios janten sanés hiji atanapi anu sanés. Sareng unggal kuring nyarios, kuring ngagaduhan sakedik langkung saé tibatan anu terakhir waktos. Nyarios kamana waé sareng ka sadayana!
  5. Targeting - Aya sababaraha belasan perusahaan anu kuring badé damel sareng kuring terang saha éta, saha anu kuring kedah pendakan, sareng kuring ngembangkeun rencana ngeunaan kumaha kuring bakal minuhan aranjeunna. Kadang-kadang ngalangkungan batur sapagawean anu aya hubunganana sareng LinkedIn, sakapeung kuring naroskeun aranjeunna langsung ka kopi, sareng waktos sanés kuring naroskeun wawancara aranjeunna pikeun podcast kami atanapi ngajak aranjeunna nyerat ka pamirsa urang. Abdi henteu bakal nyauran jual éta (panginten ngégél), tapi aktip sareng aranjeunna pikeun ningali naha kami tiasa cocog pikeun organisasi sareng sabalikna.
  6. Nulungan - Kamana waé kuring tiasa, kuring ngabantosan jalma-jalma anu henteu ngarep-ngarep bayaran. Kuring ngamajukeun aranjeunna, nyusun eusi sareng ngabagi éta, nyayogikeun tanggapan, sareng mikeun sadayana gratis. Anjeun kedah émut yén nalika kuring tiasa némpél 100,000 pangunjung unik, pamirsa, pemirsa, tukang lurker, pengikut, penggemar, sareng sajabana sabulan ... ngan ukur 30 urang atanapi pelanggan anu mayar. Éta hartosna anjeun kedah ngawangun reputasi, gaduh sababaraha studi kasus sareng ngajalankeun hasil pikeun sababaraha urang pikeun kéngingkeun padamelan. Kami parantos ngawangun reputasi di sekitar pamasaran inbound, strategi anu tiasa diukur, SEO kompléks pikeun penerbit ageung, sareng otoritas eusi… Tapi sabagian dimimitian ngan ku ngabantosan jalma ngalereskeun hal anu boloho dina halaman wébna.
  7. Naros - Ngabejaan ka dulur naon anu anjeun saé henteu leres-leres dianggo nalika ngajual. Tapi naros ka sadayana dimana aranjeunna peryogi bantosan mangrupikeun pendekatan anu langkung saé. Sacara harfiah, sababaraha menit ka pengker kuring ngahontal ka perusahaan anu kami parantos ngabantosan anu patalimarga organikna 10 kali lipat tina 4 taun ka pengker sareng nyungkeun pendak sareng aranjeunna pikeun ningali dimana waé urang tiasa janten bantosan. Naros jalan. Ngadangu naon anu diperyogikeun ku prospek atanapi klien teras ningali naha anjeun tiasa ngerjakeun sababaraha solusi pikeun aranjeunna nyaéta cara anu sampurna pikeun lebet sareng perusahaan. Mimitian leutik, buktikeun diri, teras anjeun langkung jero sareng langkung jero.
  8. Promosi Diri - Éta icky ... tapi perlu. Upami anjeun disambut, dibagikeun, dituturkeun, disebatkeun, atanapi naon waé anu anjeun henteu terang - éta mangrupikeun validasi anu hébat kana kaahlian anjeun. Kuring henteu leres-leres tobat ngeunaan promosikeun anu ceuk batur ngeunaan kuring. Kuring henteu aktip naros ka sadayana pikeun ngalaksanakeunana, tapi upami aya kasempetan sareng batur mayar pujian, kuring tiasa nyungkeun aranjeunna nempatkeun éta online.
  9. Tingali Profesional - Domain anu saé, alamat email di domain anjeun (sanés @gmail), alamat kantor, fotografi propésional, logo modéren, halaman wéb anu indah, kartu bisnis anu béda… sadayana ieu sanés ngan ukur biaya bisnis. Éta sadayana biaya pamasaran sareng tanda kapercayaan. Upami kuring ningali alamat email, kuring henteu yakin anjeun serius. Upami kuring henteu ningali alamat sareng nomer telepon, kuring henteu terang naha anjeun badé bisnis dina minggu payun. Ngiring ngupayakeun perkawis kapercayaan sareng unggal biaya anu ditingali sacara éksternal mangrupikeun unsur kapercayaan.
  10. Nulis Buku - Sanajan ngan ukur penjualan anjeun nyaéta anjeun sareng Indung anjeun, nyerat buku nunjukkeun yén naon waé industri anu anjeun lebet, anjeun parantos nganalisis na sareng ngawangun strategi anu khas pikeun damel di dinya. Sateuacan kuring janten pangarang, kuring henteu tiasa kéngingkeun waktos sadinten tina sababaraha konperénsi atanapi klien. Saatos kuring janten pangarang, jalma nawiskeun nawiskeun kuring kanggo nyarios sareng aranjeunna. Sigana konyol, tapi éta unsur sanés anu anjeun serius ngeunaan industri anjeun.
  11. Mimitian Bisnis Anjeun - Teu pernah aya cekap artos sareng henteu waktos anu langkung saé pikeun ngamimitian usaha tibatan ayeuna. Saha waé anu mikir perkawis éta panginten aranjeunna peryogi ieu, peryogi éta, ngan ngantosan hiji deui, sareng sajabana dugi ka anjeun kaluar nyalira sareng ngaraoskeun perasaan anu pikasieuneun dina liang beuteung anjeun anu ngajantenkeun anjeun cukup lapar pikeun moro - anjeun bakal tetep di tempat anjeun. Putra abdi ngamimitian kuliah sareng kuring maot nalika kuring ngamimitian DK New Media. Salami mangtaun-taun kuring saré di méja kuring damel padamelan ganjil pikeun nyumponan jalma… sareng kuring diajar kumaha nyiapkeun langkung saé, pasar langkung saé, ngajual langkung saé, nutup langkung saé, sareng akhirna ngawangun bisnis kuring. Nyeri mangrupikeun motivator anu saé pikeun parobihan.
  12. ajen - Entong museur kana naon anu ditagihkeun atanapi sabaraha anu anjeun hasilkeun, pokus kana nilai anu anjeun bawa ka batur. Kuring ningali sababaraha jalma ngira-ngira dumasar kana jam damel sareng buka rusak. Kuring ningali batur muatan ngarah ngagaru dina artos sareng aranjeunna teras-terasan milari palanggan énggal. Éta henteu sampurna, tapi kami fokus kana nilai anu kami bawa pikeun klien kami teras netepkeun anggaran anu saé sareng berharga pikeun aranjeunna. Kadang-kadang éta hartosna urang ngadamel sakedik parobihan anu ngahasilkeun seueur pendapatan, waktos sanés hartosna urang ngusahakeun buntut pikeun ngalereskeun kalepatan tanpa récéh. Tapi nalika klien sadar nilai anu anjeun bawa, aranjeunna henteu mikirkeun sabaraha anjeun ngarobihna.

Taya ieu, tangtosna, prédiksi kasuksésan anjeun. Kami ngalaman mangtaun-taun anu hébat sareng kami ngalaman taun-taun musibah - tapi kuring resep kana unggal-unggal na. Ku langkungna waktos urang ngembangkeun rasa jinis klien anu kami damel saé sareng anu sanés anu urang kedah tingal. Anjeun bakal ngalakukeun sababaraha kasalahan ageung - ngan diajar sareng teraskeun.

Mudahan ieu ngabantuan!

kira-kira DK New Media

DK New Media mangrupikeun agénsi média énggal anu fokus kana pamasaran inbound lincah sareng tim ahli pamasaran sareng téknologi. Kalayan tim ahli-saluran omni-kanalna dina sadaya média digital, DK New Media ngagaduhan tujuan pikeun ngaluncurkeun sareng merevolusikeun ayana online klien pikeun numuh pangsa pasar, ngadorong kalungguhan sareng ngaoptimalkeun paguneman aranjeunna online. DK parantos ningkatkeun pangsa pasar pikeun unggal klien anu aranjeunna damel sareng khususna mahér dina damel perusahaan téknologi pamasaran kumargi aranjeunna gaduh seueur pemirsa dina ieu publikasi. DK New Media kantor pusatna aya di jantung Indianapolis.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Hatur nuhun pisan anu parantos nyungkeun waktos kanggo nyerat tulisan ieu. Ieu pisan anu kedah didangu unggal juragan bisnis, sanaos aranjeunna mimiti atanapi atos bisnis dina mangtaun-taun. Urang sadayana ngagaduhan perjuangan sareng hoyong naséhat ngeunaan kumaha pikeun ngahontal cita. Kuring leres-leres resep kumaha anjeun jujur ​​sareng nyarios kasaksian anjeun. Kuring bakal ngabagi tulisan ieu sareng pamiarsa anjeun lakukeun.

    Nuhun sakali deui,

    Justin Fuller
    Ngan Kanggo Anjeun Marketing

  2. 3
  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.