Start Up Weekend - Ngarobih Dunya Hiji Kota dina hiji Waktos

startup akhir minggu1

Sabtu minggu ieu 125 jalma ti langkung ti 30 nagara nyéépkeun sababaraha dinten ngabahas kumaha Startup Weekend tiasa mangaruhan positif kana ékonomi global urang. Sora gélo? Yayasan Kauffman daék bet $ 400,000 henteu. Aranjeunna parantos nyayogikeun hibah tilu taun anu ngamungkinkeun tim StartUp Weekend ngalegaan janten 8 anggota staf lengkep.

Tim leutik ieu, antukna bakal masihan dukungan pikeun ratusan acara StartUp Weekend di panjuru dunya. Kumaha? Éta mangrupikeun gempungan di Kota Kansas akhir minggu ieu. Grup ieu mangrupikeun campuran tina ngamimitian junkies sareng rookies akhir minggu, anu masing-masing parantos komitmen pikeun janten panitia acara atanapi kurator pencernaan startup di komunitasna.

Salaku panitia lokal, kuring ngagaduhan kasempetan pikeun tukeur ideu sareng réncang-réncang kuring ti tempat sapertos Singapura, Prague, Spanyol, Jepang, Kanada, sareng Austraila. Sanaos bénten umur sareng budaya, téma ngahijikeun jelas mangrupikeun karep umum pikeun mekarkeun komunitas wirausaha sadunya. Kami masing-masing yakin yén éta bakal nyiptakeun padamelan anu leres dina taun-taun anu bakal datang.

Salah sahiji carita anu paling endah nyaéta resep mimiti Israel / Paléstina gabungan Startup Weekend. Sanaos daptar halangan anu pikasieuneun sareng masalah kaamanan anu serius langkung ti 100 urang Israél sareng 30 urang Paléstina nyéépkeun waktos 54 jam babarengan. Pagunemanna sanés perkawis politik, aranjeunna ngeunaan téhnologi.

Kalayan waragad énggal ti Kauffman Foundation, StartUp Weekend tiasa ngagentoskeun misi na pikeun nyiptakeun Pengalaman Pengalaman ka Pangusaha. Nalika usaha anu nyata muncul ti akhir minggu, Start Up Weekend sanés Pabrik StartUp, éta mangrupikeun Pabrik Pengusaha. Sareng urang peryogi langkung seueur pangusaha.

Kuring resep pisan ngeunaan kamungkinan di dunya sareng kuring ngarep-ngarep balik ka Kansas City sataun ti ayeuna, pikeun hubungan deui sareng rerencangan, sareng mendakan ratusan anu sanés, nalika kajadian na tuwuh ti 100 dugi ka 1,000. Dugi ka éta, kuring fokus kana StartUp didieu di Indiana. Hoyong diajar langkung seueur? Buka: http://www.startupweekend.org jeung http://www.indianapolis.startupweekend.org

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.