Kumaha Startup Anu Ngalaksanakeun Peluncuran Kana Perburuan Produk

moro produk

Prosés peluncuran pikeun ngamimitian di industri naon waé sacara universal: ideu sareng ideu anu hébat, janten vérsi demo pikeun pamer, tarik sababaraha investor teras kauntungan saatos anjeun pencét pasar sareng produk réngsé. Tangtosna, sabab industri parantos mekar, maka ngagaduhan pakakasna. Tujuan unggal generasi pikeun manggihan cara anyar pikeun ngamimitian dina panon masarakat.

Jaman harita ngandelkeun ka salesman panto-ka-panto, kiriman surat sareng iklan TV sareng radio pikeun ngaluncurkeun produk. Sedengkeun sababaraha alat éta masih aya ayeuna, corak modéren diperyogikeun pisan supaya perusahaan anu ngamimitian ayeuna tiasa ngukir tempat di pasar anu sibuk.

Dina hiji wawancara 2016 sareng Groove's Alex Turnbull, pendiri Product Hunt sareng CEO Ryan Hoover nyatakeun filosofi na, turun ti bapakna: Milarian liang, sareng eusian

Hoover mendakan liang ageung sareng nyiptakeun cara pikeun ngeusianana. Tempat pasamoan pikeun anu gaduh calon ngamimitian, situs éta ngandelkeun lisan pikeun nguatkeun atanapi ngaleuleuskeun kasus masing-masing ngalangkungan atanapi downvotes ti pangguna. Upami anjeun tiasa kéngingkeun cekap upvotes pikeun mareuman eupan Anu Datang, dimana sadaya ngamimitian dimimitian, anjeun bakal ngalih kana halaman payun situs sareng eupan Unggulan.

Kisaran produk anu ditawarkeun aya di mana waé. Ahli téknologi bakal resep kana telepon sareng aplikasi sélulér, sedengkeun buku sareng barang-barang sanésna sayogi kanggo dipertimbangkeun. Éta malah dimana Ngirimkeun Musuh Anjeun Glitter dimimitian ogé. Dina 24 jam situs web diluncurkeun pencét média sosial, minat maksa nyiptakeun nempatkeun halaman wéb nepi dijual.

Situs langkung resep nampilkeun startup anu 'énggal' - henteu ngan ukur usaha ti pangembang pertama kali, tapi barang anu parantos diénggalan sacara signifikan ti perusahaan terkenal. Éta ogé ngijinkeun panyipta sareng barang anu henteu dikenal pikeun masang ngamimitianna, sanaos barang éta téh henteu téhnisna énggal.

Aplikasi anu parantos ngarékrut ogé tiasa lolos didaptarkeun. Upami anjeun langkung seueur panulis, maka Product Hunt panginten sanés kanggo anjeun, sabab situs na henteu nampi tulisan sareng tulisan blog. Jasa kontrak ogé henteu ditampi dina situs.

Éta kabuktian cukup suksés, kalayan ampir fans 170,000 dina Facebook sareng Twitter dugi ka Mei kamari sareng dalapan propil Twitter anu pikasieuneun.

Masih karaos kabeulit? Kami ngagaduhan tip pikeun mastikeun yén pangalaman Produk Hunt anjeun saé pisan:

Milarian Produk Sarua

Ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu teu tiasa-langkus sateuacan ngarencanakeun peluncuran dina Product Hunt, utamina upami anjeun poster rookie. Nyandak waktos pikeun nalungtik sareng mendakan kumaha perusahaan sareng individu sanésna memasar padamelanna, dugi ka taglines, mangrupikeun titik awal anu penting. Perhatoskeun frasa konci éta, tapi tong hilap kumaha aranjeunna nyiptakeun halaman badarat. Unggal unsur kedah diperhatoskeun sateuacan nyandak kabisat, sapertos ngan ukur ngalungkeun diri nyalira anu bakal bencana. Janten pinter.

Nalika perusahaan kuring nyobian ngaluncurkeun Product Hunt kami yuswa sakitar 4-taun sareng didirikeun. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngadidik pangguna yén ponsel DIY kami pembina aplikasi mangrupikeun palayanan anu saé tapi anu anyar éta sanés janten hal anu anyar pikeun urang henteu suksés ngaluncurkeun. Janten, intina konci di dieu, nyaéta mastikeun yén anjeun ngaluncurkeun anu énggal sareng sanés anu parantos ditetepkeun dina Product Hunt sateuacan anu henteu ngagaduhan hasil anu saé.

Saé pikeun diajar tina kasalahan anjeun. Langkung saé diajar tina kasalahan batur. Warren Buffett

Milarian Pangaruh Anjeun

Jalur séjén pikeun suksés dina halaman wéb nyaéta mendakan influencers - jalma anu tiasa ngiringan minat dina ngamimitian anyar anu nembé dipasang dina situs. Éta standar pikeun anu aya hubunganana sareng perusahaan anu ngadorong ngamimitian némbak email ka para karyawanna supados aranjeunna gumbira kalayan tujuan ngadukung produk anyar. Pikeun individu, éta henteu kunanaon pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng anggota kulawarga sareng réréncangan. (Sanaos bibi anjeun teu nguasai email. Unggal sora penting, émut.)

Aya watesan, kumaha. Product Hunt henteu ngijinkeun perusahaan pikeun ngan saukur mésér tempat dina halaman halaman situs éta. Henteu janten masalah kumaha hebatna catetan lagu, aranjeunna tetep kedah kéngingkeun rangking anu luhur ngalangkungan upvotes sapertos batur.

Tetep Laju dina Pikiran Nalika Nyiptakeun Hal pikeun Situs

Béda sareng halaman wéb anu sami, algoritma Product Hunt gumantung kana kagancangan. Pas jam situs pencét tengah wengi PST, dinten énggal dimimitian sareng pamilih sora anu paling luhur tina dinten anu sateuacanna diberesihan. Janten, penting pisan pikeun pamekar éta pikeun mastikeun yén sadayana parantos siap sareng siap saatos produk dipasang sareng anjeun aya dina karunyaan pangguna. Kusabab Product Hunt henteu ngijinkeun repost kecuali dina kasus-kasus anu tangtu (nyatet di luhur), yén hiji dinten mutuskeun naha ngamimitian anjeun hasil atanapi gagal.

Ulasan Anggota Tiasa Dianggo pikeun Kauntungan Anjeun

Pamekar pinter sareng désainer nganggo ulasan pikeun nguatkeun produk. Désainer parantos nyarioskeun carita ngeunaan kumaha vérsi béta aplikasi teleponna ditingkatkeun ku maca koméntar dina situs sareng ngalereskeun bug na. Halaman FAQ Produk Hunt negeskeun yén aplikasi ngan ukur tiasa diandelkeun upami apdetna 'substansial' - dasarna fitur-fitur anyar signifikan tibatan tweak didieu atanapi di dieu. Manajer komunitas bakal nolak pembaruan minor, janten tetep émut.

Conto fitur anu ditampi ngajalankeun gamut tina interfaces anu dilegaan dugi ka ningkatna kasadiaan dina sababaraha platform, panginten versi mobile anyar dina halaman wéb. Bahkan logo énggal diitung!

Ngan awas Minibox. Aplikasi file-sharing ayeuna nuju dua taun kana iterasi anu katilu, kalayan sababaraha versi pikeun sagala rupa platform saatos diluncurkeun salaku platform Mac-only.

Waktos Peluncuran Anjeun leres

Webmaster pinter bakal pastikeun nyiapkeun peluncuran barang anu leres. Carita pikareueuseun tina startups anu henteu siap pikeun lonjakan patalimarga kumargi posting dina Product Hunt umum, sapertos pangembang Kapal Musuh anjeun Glitter anu dibanjiri ku kapentingan umum.

Pastikeun yén nalika anjeun ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun, sadayana parantos ditangtoskeun ku cara anjeun resep. Upami anjeun henteu siap sareng bakal janten pangguna gaduh masalah sareng aplikasi, siap pikeun seueur downvotes anu nunjukkeun bug sareng cekelan kénca sareng katuhu. Maka nasib aplikasi bakal aya dina panangan komunitas komunitas situs nalika anjeun ngirim email aranjeunna kalayan versi anu ditingkatkeun.

Gerentes kedah terang ngeunaan sagala anu anjeun parantos rencanakeun dina Vérsi 2.0 pikeun masihan oke pikeun nolak. Pastikeun anjeun ngagaduhan conto anu siap.

Entong Langsung Tanpa Kontak Média

Pangguna Produk Hunt Samaun kenal sareng ngaluncurkeun ngamimitian, sareng aranjeunna ngagaduhan kontak dina média anu ngabantosan publisitas. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa niru aranjeunna. Terang aya blogger atanapi wartawan anu ngaliput produk anjeun anu langkung tiheula ku ulasan positip? Draf email pikeun narik perhatian aranjeunna ngeunaan peluncuran énggal sareng kirimkeun aranjeunna dina dinten peluncuran.

Pesenna bahkan tiasa otomatis pikeun ngahémat sababaraha waktos dina dinten anu sibuk. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngamimitian ngamimitian anjeun di hareupeun bola panon kalayan sinyalna anu hadé, sareng kéngingkeun langkung seueur upvotes sahingga.

Pikiran Akhir & Naséhat

Ngajaga sadayana ieu dina pikiran seueur anu kedah diperhatoskeun pikeun saha waé, sumawonna rookie Produk Hunt. Upami anjeun parantos siap, kaayaan naon waé anu dialungkeun ku pangguna pikeun anjeun sakedap. Kapaksa ngandelkeun saatos peluncuran ageung angkat? Henteu masalah, hayu urang ngalirkeun apdet ka manajer komunitas urang. Teu siap pikeun minat anu langkung ageung tibatan anu diarepkeun? Pangajaran diajar pikeun waktos salajengna. Barina ogé, pamaké pinter diajar tina hiccups sareng kasalahan janten langkung saé waktos salajengna. Éta patut usaha.

Conto ieu, saé sareng goréng, nunjukkeun kumaha kuatna Produk Hunt. Naon waé pamekar anu hoyong ngaluncurkeun ngamimitian bakal hadé pikeun ningali nilai anu ditawarkeun ku situs. Peluncuran produk saderhana tiasa janten cukang pikeun kasuksesan perusahaan. Upami anjeun siap sareng siap angkat, manpaat Produk Hunt milik anjeun pikeun dinikmati. Sing salamet!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.