Statdash: Ngawangun Dashboard Pamungkas

spanduk logo 2

Sigana mah unggal dinten urang kedah nambihan alat sanés pikeun ngawas sababaraha métrik énggal anu nyayogikeun tanggapan kana klien kami. Kana waktosna, kami kumpulkeun sababaraha lalanggan SaaS anu urang lebet sareng kaluar unggal dinten. Éta rumit pisan kami parantos milarian sumber daya pangembangan - tapi éta bakal mahal pikeun ngahijikeun seueur API sareng ngajaga éta. Untungna, batur panginten éta masalah ogé sareng dikembangkeun Statdash, hiji métrik pamasaran tukang mashup.

Statdash gaduh sababaraha fitur - panginten anu pangsaéna nyaéta mimiti ngarékam data anjeun kana aplikasi nalika anjeun nambihan métrik anu anjeun hoyong tambahkeun. Kumpulan widget anjeun tiasa nambihan bentang sosial, milarian, video, lokal, sareng saluran pamasaran online sanés. Aranjeunna tiasa narik métrik konci tina Google Analytics, Pakakas Wébmaster, Wawasan Facebook sareng Wawasan Youtube. Éta ogé ngagaduhan widget anu ngawaskeun mérek anjeun sareng kecap konci dina Twitter, situs berita, sareng blog. Anjeun bahkan tiasa nambihan data tina jasa email, CRM, atanapi sistem penjualan anjeun.

Harga gumantung kana jumlah widget anu anjeun gaduh - domain sareng pangguna teu aya watesna sareng platform. Anjeun tiasa ogé nyetél bewara sareng laporan métrik sareng kaluaran naon waé dina format anu tiasa dicetak. Coba éta gratis dugi ka 5 widget… atanapi maksimal kaluar nganggo a $ 99 rencana sabulan anu kalebet 150 widget.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Teu sangka urang bakal ngagaduhan sapertos kieu sareng rébuan pangembang ngawangun widget kanggo iGoogle, sareng pangguna tiasa nyampur sareng cocog sareng widget naon anu aranjeunna pikahoyong. Ayeuna iGoogle parantos terminal. Upami statdash tiasa ngaladénan ieu dina UX anu saé, éta katingalina pantes ditingali.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.