StatDragon: Advanced Analytics pikeun Vimeo

statdragon

StatDragon parantos ngaluncurkeun maju analytics keur Vimeo pamaké. Dugi ka ayeuna, Vimeo pangguna ngan ukur ngagaduhan aksés kana dasar analytics sapertos beban, sandiwara, géografi sareng lokasi semet luhur.

StatDragon's Advanced Vimeo Analytics ngamungkinkeun pikeun ngalacak:

  • Nempo Paripolah - Candak data pertunangan sadetik-detik sareng tingali nalika pemirsa lirén nonton.
  • Pangaruh média sosial - Lagu diitung di Facebook, Twitter, LinkedIn, Buffer, sareng Pinterest.
  • Rincian Pamirsa - Tingali géografi panempo, sistem operasi, browser wéb sareng seueur deui.

StatDragon nunjukkeun Dursasana ngalangkungan grafik visual anu nunjukkeun persis nalika pemirsa ngamimitian sareng lirén ningali pidéo. Éta ogé ngalacak épéktipitas metode distribusi sapertos ngeposkeun pidéo dina halaman wéb, média sosial, atanapi ngirimkeunana ngalangkungan email. Éta ogé nawiskeun wawasan anu langkung jero kana demografi panempo sapertos géografi panémbong, alat, sistem operasi, résolusi layar sareng basa.

Vimeo Analytics

video analytics nyayogikeun métrik anu ngamungkinkeun penerbit pidéo kalayan métrik konci ngeunaan kumaha pidéo na ditampi ku pemirsa sareng mana eusi sareng saluran distribusi anu pantes dimodalan deui. Daptar pikeun maju Vimeo analytics di StatDragon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.