Nagara Pamasaran Media Sosial 2015

kaayaan infographic pamasaran média sosial

Kami ngabagi profil sareng inpormasi demografi dina unggal jaringan sosial anu populér, tapi éta henteu nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan parobihan parobihan sareng pangaruh média sosial. Mobile, eCommerce, iklan tampilan, hubungan masarakat komo pamasaran search engine nuju kapangaruhan ku pamasaran média sosial.

Kanyataanna nyaéta ... upami bisnis anjeun henteu pamasaran dina média sosial, anjeun kaleungitan kasempetan ageung. Kanyataanna, 33% tina marketers ngaidéntifikasi média sosial salaku saluran pamasaran anu hemat biaya kalayan peringkat sedeng dugi ka luhur dibandingkeun sareng tampilan iklan sareng hubungan masarakat.

In JBHinfographic pang anyarna sareng wawasan Smart jeung Serupa aranjeunna ngajajah Nagara Marketing Média Sosial di 2015. Teu heran, média sosial terus maénkeun peran penting dina strategi pamasaran kaseueuran kusabab ruang lingkup jangkauan sareng Dursasana anu sayogi, tapi naon jaringan sosial anu paling populér ayeuna sareng kumaha merk modalkeun ieu pikeun ningkatkeun épéktipitasna?

Infographic ogé ngabagi sababaraha parobahan pamasaran média sosial anu anjeun kedah waspada:

  • Facebook - ngaleungitkeun kamampuan pikeun perusahaan pikeun ngeusi batre pikeun likes sareng parantos ngajantenkeun pisibilitas dina newsfeed.
  • Twitter - nambihan kamampuan ngalirkeun pidéo langsung sareng ngarékam éta Periscope. (Sanaos kuring yakin Blab.im mangrupikeun platform vidéo sosial anu langkung kuat pikeun pamasaran).
  • Instagram - ngenalkeun iklan korsél anu ngagaduhan sababaraha poto, ngusap pikeun langkung seueur inpormasi, sareng ngaitkeun pikeun nyetir patalimarga.
  • Pinterest - nambihan tombol pin anu tiasa dibeli, ngajantenkeun platform janten hiji platform e-commerce ageung!
  • LinkedIn - nambihan Lead Accelerator ngamungkinkeun kamampuan pikeun sasaran sareng ngarobih pangguna khusus.

Nagara Pamasaran Media Sosial 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.