Salawasna Tutup: 10 Statistik Ngadorong Parobihan Penjualan

sok janten jual microsoft

Tim di Microsoft parantos ngempelkeun kertas bodas anu hadé pikeun tantangan sareng kasuksésan organisasi penjualan, produktivitasna, sareng kamampuan adaptasi sareng ngadopsi kana téknologi. Kami sering pendakan sareng perusahaan anu nguntungkeun hasil penjualan anu luar biasa tina kecap-lisan sareng telepon tiis. Kuring henteu kantos ragu yén salah sahiji strategi ieu tiasa dianggo - tangtosna éta leres.

Strategi penjualan pikeun seueur perusahaan henteu robih langkung ti dasawarsa. Éta musibah, sabab anu robih nyaéta perjalanan anu mésér sareng kumaha konsumen sareng bisnis sami-sami nalungtik ngeunaan kaputusan pameseran salajengna. Komo nalika bisnis nampi rujukan anu hébat ti pasangan atanapi klien, prospek éta teras nalungtik perusahaan sareng otoritas anjeun online. Patarosan na Sakumaha hadé perusahaan anjeun diwakilan dimana aranjeunna pilari?

Penjual anu kuat henteu ngan saukur ngajalankeun tugas sadidinten ogé ... aranjeunna ngandelkeun katerampilan koléktif dina cara anu teu mungkin sababaraha taun ka pengker. Harvard Business Review.

Microsoft's Whitepaper, Salawasna Ditutup: The ABCs of Sales dina Jaman Modern, mangrupikeun sumber anu saé pikeun leumpang organisasi anjeun ngalangkungan parobihan, ogé naséhat tina sumber anu saé sapertos réréncangan abdi Jason Miller ti LinkedIn sareng belasan ahli sanés dina nyetir penjualan anjeun ka arah angin tibatan ngalawan éta.

Ieu 10 statistik konci tina whitepaper anu nyayogikeun bukti anu mantep, ngalangkungan sumber daya, yén anjeun kedah ngadopsi téknologi upami anjeun ngarepkeun ngamajukeun sareng ningkatkeun efektivitas penjualan anjeun.

  1. Numutkeun kana Produktivitas Pace, Perwakilan Penjualan ngan ukur nyéépkeun 22% saminggu na saleresna ngajual. A Ulikan Sirius Kaputusan ngungkabkeun yén 65% wakil penjualan perusahaan nyéépkeun seueur teuing jam pikeun kagiatan non-jual, kalebet ngali sumber sareng ngepaskeun bahan presentasi.
  2. Numutkeun ka SBI, pembeli téh 57% jalan ngaliwatan siklus mésér sateuacan aranjeunna ngahubungi penjualan. Pikeun pameseran rumit, nomer ieu ngaluncat ka 70%.
  3. Numutkeun ka hiji Studi karesep IBM, telepon tiis ngan ukur 3% épéktip.
  4. Ngagunakeun LinkedIn Inmail, panarima sigana ngaréspon jelema teureuh 67% waktos
  5. Numutkeun kana Visi Perusahaan, 74% pembeli milih perusahaan anu PERTAMA nambihan nilai
  6. 79% jalma penjualan anu ngahontal kuota nganggo téknik jual sosial. Ngan 15% jalma anu henteu nganggo jual sosial ngahontal kuota, numutkeun SBI.
  7. Jual sosial mangrupikeun cara # 1 pikeun perwakilan penjualan ngahasilkeun kalungguhanana sorangan, numutkeun SBI.
  8. Numutkeun kana Microsoft, Sawangan data anu aya hubunganana sareng prospek tiasa ngirangan waktos anu dianggo dina panilitian sateuacan nelepon langkung ti 70%.
  9. nu Studi Prakték Pangalusna Penjualan Miller Heiman mendakan yén 91% organisasi kelas dunya kolaborasi di sadaya departemén pikeun nutup tawaran ageung, sedengkeun ngan 53% sadaya organisasi kolaborasi dina tawaran ageung.
  10. Perusahaan anu nganggo jaringan sosial perusahaan ningali produktivitas bisnis naék dugi ka 30%, numutkeun ka McKinsey Global Institute.

Nyoko pancen konci na. Organisasi penjualan anu hébat milarian pakakas sareng jasa anu ngamungkinkeun perwakilan penjualanna tiasa ngajual anu langkung gancang sareng langkung ageung. Organisasi penjualan anu berjuang nuju nerapkeun solusi anu ngalambatkeun prosés sareng produktivitas timna.

Perusahaan anu maju ngarobah prosés bisnis pikeun adaptasi sareng gaya padamelan anyar anu dipangaruhan ku alat sélulér, alat kolaborasi sareng téknologi sosial.… Usaha ngarobah prosés pikeun nganut pembeli bisnis énggal ... Avanade.

Ati-ati pikeun séri latihan infographic, whitepaper, sareng penjualan anu bakal kami tawarkeun dina jual sosial. Ieu mangrupikeun celah ageung dina industri anu urang mutuskeun pikeun ngeusian. Kami narik para ahli mérek, média sosial sareng ahli strategi eusi, sareng pamimpin penjualan pikeun nyayogikeun metodologi anu kabuktosan pikeun ngamajukeun jual sosial. Samentawis waktos, pastikeun pikeun ngunduh whitepaper ieu sareng parios naon anu ditawarkeun Microsoft Dynamics.

Salawasna Ditutup: The ABCs of Sales dina Jaman Modern

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.