Stats Kuadrat Meunang Startup Weekend

Teu aya anu éléh di Startup Weekend didieu di Indianapolis. Éta mangrupikeun kumpulan ideu anu saé pisan - seueur anu parantos dipilampah ku sababaraha prototipe serius. Kudos angkat ka Bola Lorraine pikeun sacara babarengan nempatkeun acara anu luar biasa ieu - ogé Taman Panilitian Purdue - tempat anu luar biasa pikeun diayakeunana. Anu meunang nyaéta Stats Squared, alat pikeun ngawaskeun pangaruh anu Twitter dina situs anjeun ngalangkungan tautan.

Masalahna, anu kuring parantos ditulis ngeunaan, Nyaéta ampir kabéh bisnis nganggap enteng kana patalimarga ngarujuk anu aranjeunna nampi tina Twitter sabab ngan saukur ningali domain anu ngarujuk pikeun Twitter.com. Twitter.com ngan ukur sakitar 18% tina sadaya pangunjung Twitter.

Aya sababaraha solusi - sapertos ngamangpaatkeun kode kampanye nalika nyingkat sareng ngadistribusikaeun URL anjeun ... tapi éta ngan ukur dianggo pikeun tautan anu anjeun ngadistribusikaeun. Solusi sanésna nyaéta nganggo Bit.ly Pro… deui, ukur ngukur tautan éta anjeun ngadistribusikaeun. Bit.ly Enterprise ngamungkinkeun anjeun ngawas sagala tina URL anjeun disingget dimana waé dina Bit.ly. Tapi henteu sadaya jelema nganggo Bit.ly.

Beu ... salajengna nganggo alat sapertos Backtweets anu perkiraan jangkauan unggal tautan anu anjeun pasang di ditu, tapi tetep henteu masihan anjeun statistik onsite ngeunaan sabaraha kunjungan anu leres-leres sumping kana situs anjeun.

Naon mess a.

Solusi anu sampurna, tangtosna, pikeun Twitter pikeun ngijinkeun usaha pikeun nambihan kode kampanye nyalira pikeun domain anu dipiboga ku aranjeunna. Ku cara éta, iraha waé tautan anu disimpen ku saha waé ka domain anjeun, kode kampanye sacara otomatis ditambihan sareng sadayana Analytics bakal tiasa ngadaptarkeun inpormasi dimana datangna éta. Ironisna, Twitter ngalakukeun ieu ku seueur tautan nyalira - sapertos anu disebarkeun dina Email.

statssquared.png

Stats Kuadrat ngaharepkeun ngabantosan kasusah ieu ... sahenteuna ku ngukur pangaruh tweet anjeun nyalira dina situs anjeun nyalira. Stats kuadrat ngagabungkeun sareng aliran Twitter anjeun sareng Bit.ly kanggo nyayogikeun stats deui kana situs anjeun. Sanaos nembé tiasa dianggo sareng Bit.ly sareng sanés Bit.ly Pro… nyaéta. URL kami disingget janten mkt.gs tapi katingalina henteu ngadaptar.

Kuring ngagaduhan daptar keinginan Stats Kuadrat:

  • Kolom katuhu anu dibereskeun anu agrégat, nyayogikeun Tweet luhur sareng tingkat klik-ténten salajengna (CTRs) ku dinten, minggu sareng bulan.
  • Kamampuh ningali jalur distribusi, ti tweet aslina nepi ka jalma anu ngencét, sareng sabaraha kali tautan diklik.
  • Kamampuh ningali jalma anu RT paling ngaitkeun anjeun sareng, upami tiasa, patalimarga anu aranjeunna jalankeun ka anjeun.

Éta pikagumbiraeun janten dina panel hakim ngeunaan startup anu angkat tina ideu kana éksekusi dina sabtu minggu tunggal. Stats kuadrat gaduh sababaraha beberesih bumi anu kedah dilakukeun sareng pamekaran tambahan, tapi mangrupikeun yayasan anu saé pisan kaluar tina kotak. Éta saé ditata, katingali sacara visual, sareng parantos katingalina tiasa dianggo saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.