Tetep dina topik dina blog anjeun? Anggo cloud tag anjeun kanggo ningali

awanNalika kuring nganjang ka situs sanés, kuring jarang pisan ningali awan tagna. Kuring henteu yakin kunaon, sigana kuring biasana aya sabab kuring mendakan diri kuring aya di sana ngaliwatan rujukan atanapi judul atanapi caption anu dipikaresep ku kuring.

Nanging, kuring pikir penting pikeun blogger pikeun merhatoskeun awan tag blogna nyalira. Anjeun tiasa ningali méga tag kuring dina sidebar dina handapeun "Tags". Sigana mah kuring ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngajaga eusi, kumargi rujukan awan kuring bisnis, pamasaran, sarta teknologi. Éta leres-leres anu kuring hoyong ngajaga eusi blog kuring jadi sigana kuring nuju ngalakukeun padamelan anu saé.

A tag cloud (langkung dikenal sacara tradisional salaku daptar beurat dina desain visual) mangrupikeun gambaran visual ngeunaan tag kontén anu dianggo dina halaman wéb. Seringna, tag anu langkung sering dianggo kagambar dina font anu langkung ageung atanapi upami ditekenkeun, sedengkeun anu ditayangkeun sacara umum alfabetis. Maka duanana mendakan tag ku alfabet sareng ku popularitas tiasa dimungkinkeun. Milih hiji tag dina awan tag umumna bakal ngakibatkeun kumpulan barang anu aya hubunganana sareng tag éta. - Wikipedia

Nengetan awan tag anjeun, éta bakal masihan anjeun inpormasi pikeun ningali naha anjeun cicing dina kontén atanapi henteu. Tingali kana sababaraha awan tag ieu sareng tingali ngeunaan naha situs ieu tetep aya dina kontén:

  • Martech Zone
  • Engadget
  • Gaping Batal
  • Daptar Anu Cicih
  • Scobleizer

Kumisan ti kuring, ieu sababaraha conto sababaraha blog anu suksés pisan. Nalika anjeun ngabandingkeun tag cloud kana definisi blog, anjeun bakal mendakan simétri anu sampurna diantarana. Kuring anggap upami awan tag anjeun henteu nyayogikeun pangunjung anu raoseun naon anu leres ngeunaan blog anjeun, maka anjeun panginten kedah ngaluyukeun pokus anjeun, atanapi ngaluyukeun kumaha anjeun ngajelaskeun sareng ngahartikeun blog anjeun.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug,

    Kuring kumaha bae landed dina situs anjeun ti klik thrus sarta ngidinan ngan nyebutkeun artikel ieu pohara mantuan. Salaku blogger anyar, éta hésé tetep nepi ka sagala gagasan SEO kaluar dinya. Hatur nuhun pikeun condensing kana format digestable. Ayeuna upami kuring ngan ukur tiasa terang upami ngantunkeun koméntar sareng URL wéb kuring sami sareng trackback?

  3. 3
  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.