7 Léngkah Nyiptakeun Pidéo Pemasaran Killer

Léngkah-léngkah Nyiptakeun Pidéo Pamasaran Killer

Urang nuju ngaraosan an video animasi pikeun salah sahiji palanggan kami ayeuna. Aranjeunna ngagaduhan ton pengunjung anu datang kana situsna, tapi urang henteu ningali jalma-jalma nempel teuing. Anu ngajelaskeun pondok bakal janten alat anu sampurna pikeun dikerjakeun pikeun kéngingkeun nilai nilaina sareng diferensiasi ka pengunjung anyar ku cara anu berkesan.

Panilitian nunjukkeun yén paménta konsumén pikeun eusi pidéo parantos ningkat sacara dramatis, kalayan 43% hoyong ningali deui pidéo ti para pemasar. Pidéo sareng kontén animasi parantos janten penting pisan dina prosés konvérsi, kalayan 51.9% pemasar nyatakeun yén pidéo ngagaduhan ROI pangsaéna dibandingkeun sareng jinis-jinis eusi sanés. Nyatana, halaman badarat sareng pidéo ngarah ka 800% langkung konvérsi. MicroCreatives

MicroCreatives, agénsi desain kréatip luar-layanan pinuh, ngahasilkeun infographic anu jero ieu - 7 Cara Pikeun Nyiptakeun Pidéo Pamasaran Killer - anu kedah ngabantosan perusahaan naon waé atanapi nyiptakeun kreatif proyek pidéo na munggaran. Infographic ngalangkungan anjeun ngaléngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun proyek vidéo salajengna.

Ieu mangrupikeun 7 Léngkah pikeun Nyiptakeun Pidéo Pemasaran Killer

  1. Nangtukeun vidéo anjeun tujuan sareng target pemirsa
  2. Pilih anu katuhu jinis pidéo eusi pikeun tujuan anjeun
  3. Simpen pendek
  4. Puseurkeun deui sakitar a carita mérek
  5. ulah matak bosen
  6. Mutuskeun dina dimana nempatkeun video anjeun
  7. Ukur sareng analisa kinerja

Kuring leres-leres ngahargaan yén aranjeunna dimimitian ku tujuan dina pikiran sareng dipungkas ku ngukur kinerja usaha!

7 Léngkah Pikeun Nyiptakeun Killer Marketing Video Infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.